2777
2789
عنوان

شما باشین چ تصمیمی برا زندگیتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا علاقه ندارم ب این دو کار  

علاقه نداری هیچ توهینم میکنی که بی کلاس ترین شغلن!

رسما به خیاطا و آرایشگرا ترهین میکنی دنبال جایگاه اجتماعی خوبم هستی!رو طرز فکرت یکم کار کنی شاید بتونی یروز جایگاه اجتمائی خوبی پیدا کنی و واقعا باکلاس باشی!

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
چطوریه این کارا؟ 

خب بسته بندی محصولات حالا هرچی میتونه حبوبات یا چیزای دیگه انجام میدن باید دقیق تر بپرسی از کسانی ک تجربه دارن تولیدی هم خب مربوط ب لباسه سفارش میگیری چند نفر خیاط استخدام میکنی انجام میدن واست 

مشکل کار راه انداختن اینه که وقتی تو اون‌ زمینه آشنا‌ نداشته باشی توقع شکست و از دست رفتن سرمایه رو ...

من اگر بدونم چ کاری ب درد معیارا و سرماییم میخوره اول خیلی تحقیق میکنم 

برو سایت میدون ،کلی شغل و کارآفرینی بهت معرفی می‌کنه ببین کدوم رو میتونی راه بندازی، هزینه خرید تجه ...

سایت میدون تو نت سرچ کنم ؟ 

عزیزم یعنی میشه فیزیو تراپی و کلنیک پوستی و اینا  زد و خودت بدون کنکور آموزش ببینی و هم رئیس اونجا باشی هم کار کنی ؟  

اره کسی زیاد نمیدونه ولی یکی مث شما بیاد ی جا رو معرفی کنه هم خوبه چکن من اصلاااا نمیدونم از کجا شروع کنم 

تا چند ماه دیگه ۷۰۰ ۸۰۰ تا یک میلیارد 

خب محل زندگیت مهمه که کجا باشه و اینکه مثلا مغازه داری یا نه یه تومن خیلی پول زیادی نیس ولی خیلی خوبه تو سن شما 

آقا هستم                                                      تا مرد سخن نگفته باشد/عیب و هنرش نهفته باشد