هر موقع میاییم بحثمون میشه هر دفعه پشیمون میشم نیام باز یادم میره و خودشون همش میگن بیا.من دو تا پسر بچه دارم اذیت میکنن شلوغ کاری میکنن یه بار میگه یواش همسایه اعتراض میکنه میگمخوب ساعت استراحت نیست چه کارش کنم زنجیرش کنم.با کوچیکه بازی میکردن دویدن کوچیکه افتاد سر بزرگه داد زد و گفت خدا خیرت نده منم قاطی کردم کفر کردم از دستش گفتم یه هفته میام اینجا اینقدر غر میزنی ادم پشیمون میشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب نیا. بابا اونا هم بیچاره ها اعصابشون نمیکشه.زنگ زدند بگو شرمنده من بچه هام شیطونن نمیام خودت آزار ...
من یه شهر دیگه ام دیر دیر میام یه مدت میمونم هر موقع ام میام با بابام بحثم میشه خود هم پشیمون میشم ولی اون لحظه داغ میکنم که به بجه ام عصبانی میشه اونم خیلی بزرگ نیست 6 سالش عقلش نمیرسه که