2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهر تون خونشو بده جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست
از ما همین کارو کردن🤷🏻‍♀️خونه خودشونه به هرکسی بخوان میدنش دقیقا به کی اعتراض کنن😁😁😁؟! 

اخه مادر گفته بیایین امضا کنید تا فردا واس پسرم دردسر نشه منم خواهرم گفتم شوهرت نذار شاهد بشه 

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من طبقه بالای مادرشوهرمه اصلا دوست ندارم به جاش باشم خونه ی مادر شوهرم خیلی رفت آمد زیاده  ...

واس اینا اینجوری نیست حیاط کاملا جداست کاری بهم ندارن اصلا خوب خواهر منم حاظر اونجا زندگی کنه خودشون بلندش کردن

میشه باورکن خیلی زود

الان جوونه در اینده چی ؟ یعنی مادرشوهر حق نداره برای اموالی که سالها با زحمت ب زحمت ب دست اورده تصمی ...

واس شوهرش بود اینا همشون بخشیدن به مادرشون نمی‌دونستم فردا قرار بده به یه پسرش 

میشه باورکن خیلی زود

کاری نمی تونه بکنه هر چی بگه می زارن به حساب حسادت 

اخه ارثیه پدریشونه اینا معرفت به خرج دادن بخشیدن به مادرشون که فردا بازم بهشون برسه نه اینکه بده فقط به یه پسر

میشه باورکن خیلی زود

واس شوهرش بود اینا همشون بخشیدن به مادرشون نمی‌دونستم فردا قرار بده به یه پسرش 

بالاخره مادر تو زندگی زناشوییشون قطعا نسبت به بچه ها زحمت بیشتری کشیده به صرف اینکه سند بنام پدرشوهر بوده و ... نمیشه مادر رو محروم کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خوب این بچه ها هم به هرحال یه سهمی دارن دیگه

واحدی که مادرشوهر زندگی میکنه میمونه برا بقیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه سند بیشتر نداره کلا همشو میخواد به نام بزنه

باز هم من باشم مداخله نمیکنم

خوب حتما وضع مالی شما خوبه خواهر من وضع مالیس اصلا خوب نیست

دستم رو زانوی خودمه

اره یه جا زندگی میکنن وحالا گفته می‌خوام به نام پسرم که اینجازندگی می‌کنه بزنم درصورتی که خواهرم تو ...

خب اگه قرار باشه اون جاری و پسرش کاراش رو بکنن..و مراقبش باسن..چرا که نه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️