2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهر تون خونشو بده جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست
منم موافقم هرچی مهمون بیاد وبره و کار باشه و غر غر باشه تحمل میکنه حقشه خونه

بله بغیر از اون عروس راحت نمیتونه بره گردش یا با شوهرش خلوت کنه خیلییییی سخته زندگی با مادرشوهر 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما همین کارو کردن🤷🏻‍♀️خونه خودشونه به هرکسی بخوان میدنش دقیقا به کی اعتراض کنن😁😁😁؟! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

منم مادر شوهرم خونه اش رو بنام اون یکی پسرش کرده یه کم ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم البته قبل ازدواج من بنامش کرده بود به منم ربطی نداره خودش زنده هست و میتونه به هر کی بخواد ببخشه البته اون یکی پسرش هم خیلی بهش رسیدگی میکنه ناگفته نماند که مادرشوهرم خودش حقوق میگیره ولی کارهای دکتر بردن و بقیه چیزا با برادر شوهرمه. 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
یعنی جاری با مادر شوهر یه جا زندگی میکنن؟؟و خونه رو بنام جاری کردن؟؟

اره یه جا زندگی میکنن وحالا گفته می‌خوام به نام پسرم که اینجازندگی می‌کنه بزنم درصورتی که خواهرم تو آپارتمان یه خوابه که هنوز قسط میده زندگی میکنه

میشه باورکن خیلی زود

هنوز نه قرار به نام پسرش بزنه نه جاری

خب پس اگه به اسم پسرش میزنه که دیگه عمرا نباید اعتراض کنه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

جاری من طبقه بالای مادرشوهرمه اصلا دوست ندارم به جاش باشم خونه ی مادر شوهرم خیلی رفت آمد زیاده 

بجز اون هر سال عید همه ی بچه ها جمع میشن خونه ی مادر شوهرم یه هفته می مونن جاریم خیلی خسته میشه 

اصلا راحت نیست 

نه واحد جداست نگه داری چی مادرشوهر جوون 

الان جوونه در اینده چی ؟ یعنی مادرشوهر حق نداره برای اموالی که سالها با زحمت ب زحمت ب دست اورده تصمیم بگیره ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به چه حقی اعتراض کنند؟ اولا آدم زنده اختیار اموالش رو داره. دوما خب ایشون در قبال اینکه جاری کنارشون ...

نه خواهر منم چندسال اونجا زندگی کرده وقتی برادرشوهر ازدواج کرد گفتن دیگه نوبت ایناست خواهرمو بلند شد زور یه خونه ۲۰۰متری برسه به اونا اونوقت خواهرم من تو۵۰متری زندگی کنه

میشه باورکن خیلی زود

مگه نزدیک مادر شوهر بودن خوشحالی داره، حالا بخاطر اینکه خونشو به جاری بده ناراحت بشه؟ 

اره خوب قیمت خونه کم کم ۴تومن خواهر بیچاره من واقعا بی پول ازخداشه بره زندگی کنه اونجا 

میشه باورکن خیلی زود