2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم میگه دکتر نرو

422 بازدید | 24 پست

برا امروز ساعت۱۲:۳۰نوبت دکتر گرفتم جواب آزمایش رو ببرم نشون دکتر بدم و درباره این که سزارینم کنه باهاش حرف بزنم الان شوهرم اومده میگه ولش کن دکتر نرو 

منم لجم گرفته دلم میخواد یه کاری کنم از این که این حرف رو زده پشیمون بشه خودش بیاد ببرم دکتر چی کار کنم 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگ بچه ایی  پاشو برو دکتر

بچه نیستم حرفش عصبیم کرده 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

درباره سزارین که تا اخر اصلا دکتر چیزی نمیگه شما باید تا ماه اخر صبر کنی ولی درباره ازمایش باید همسرتو کاملا اگاه کنی که بارداری دوره حساسی هست نمیشه بی توجه بود این اگاهی باید قبل بارداری به دست میاورد 

جون بچه خودت روسر لج و لجبازی ب خطر ننداز برو دکتر بعدا با همسرت صحبت کن بگو که چقدر خطرناکه و تو نگرانی در اینباره

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
برا سزارین رضایت نامه شوهرت لازمه   حتمن باید باشه

برا اون مشکلی نداره

شوهر شما هم مثل شوهر من از دکتر رفتن بدش میاد😁 البته شوهرم حریف من نمیشه 

خودشم مریض میشه من باید به زور ببرمش دکتر از دکتر فرار می‌کنه 🤦

حتی اگه سزارین اجباری باشه؟

اجباری ام بیمارستان امضا میگیرن عزیزم من اختیاری بودم روز قبل بستری شدن همسرم اومد فرم پر کرد و امضا کرد روز عمل هم پشت در اتاق عمل ازش امضا و اثرانگشت گرفتن