2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم میگه دکتر نرو

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 24 پست
عزیزم شما بعد سزارین شکمت جمع شد؟

اره عزیزم من کلا این عوارضی که هی میگن نداشتم شکر خدا  بستگی به دکتر و بیمارستان بدن هر کسی داره الان ۶ سال گذشته و دومی باردارم ببینم این چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من کلا این عوارضی که هی میگن نداشتم شکر خدا  بستگی به دکتر و بیمارستان بدن هر کسی دار ...

کامل شکمتون تخت شد؟

عزیزم به گفته ی دکتر من احتمال خیلی زباد سزارین اجباری بشم فقط از اینکه شکمم افتاده بشه میترسم

اره عزیزم من کلا این عوارضی که هی میگن نداشتم شکر خدا  بستگی به دکتر و بیمارستان بدن هر کسی دار ...

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم 

چند روز بیمارستان موندین و بعد مرخض شدین 

از روز چندم تونستین سرپا بشین 

میشه یکم توضیح بدین اخه من کسیو ندارم کمک حالم باشه

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم  چند روز بیمارستان موندین و بعد مرخض شدین  از روز چندم تون ...

من عزیزم روز عمل بستری شدم ساعت ۵ صبح ساعت ۶ عملم شروع شد و ساعت ۶و چهل و پنج دقیقه عملم تموم رفتم تو ریکاوری نیم ساعت اونجا بودم بعدش منتقل شدم به بخش من بی حسی بودم تا ساعت ۴ روی تخت خواب بودم چون پاهام هنوز بی حس بود درد نداشتم اصلا ساعت ۴ دیگه سون داشتم جدا کردن و گفتن اب و مایعات و کمپوت بخور ساعت ۶ از تخت اومدم پایین فقط اولین باری که از تخت پایین میای ی کم درد داره اونم ن در حدی که داد و فریاد کنی  فرداشم ساعت ۱۲ دیگه ترخیص شدم من روز سوم خودم کامل راه میرفتم و حتی واسه تست تیروئید دخترم خودمم رفتم روز ۸ هم بخیه هامو کشیدم 

درباره شکم بستگی به ژن داره من الان دختر عموی خودم دوتا زایمان سزارین داشته شما بدنشو ببینی فکر میکنی مجرد 

من عزیزم روز عمل بستری شدم ساعت ۵ صبح ساعت ۶ عملم شروع شد و ساعت ۶و چهل و پنج دقیقه عملم تموم رفتم ت ...

عزیزم ممنون بابت تجربه زیبات تصور کردم لحظه ی زایمانتون رو 

امیدوارم خدا شما و خانواده گرامیتون رو محفوظ و موفق کنه 

عزیزم ممنون بابت تجربه زیبات تصور کردم لحظه ی زایمانتون رو  امیدوارم خدا شما و خانواده گرامیتو ...

مرسی عزیزم ممنون از دعای خوبت 

ان شا الله به سلامتی این دوران رو پشت سر بزاری و نی نی رو بغل کنی خدا پشت و پناهت باشه