2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید از موعدت بگذره خانومی

اخه من مریض بودم دقیقا روزی ک کیت گذاشتم مثبت شد و نزدیکی داشتم  بعد برا داروهام دکتر گفت که باید مطمئن بشم بارداری یا نه بعد برات دارو بنویسم و برام ازمایش تیتر بتا داد و منفی شد

آزمایش معمولا زودتر از بی بی چک نشون میده بارداری ولی نه دیگه یک هفته بعد از نزدیکی حداقل ۴روز قبل ا ...

الان قشنگ علائم و دارم بی حالم رنگ پریده ام زیر دلم درد میکنه حتا یبارم بالا اوردم 

الان قشنگ علائم و دارم بی حالم رنگ پریده ام زیر دلم درد میکنه حتا یبارم بالا اوردم 

انشالله که باردار باشی عزیزم 

ولی علائم انقدر زود خودشو نشون نمیده  حداقل چندروز به موعدپریودت آزمایش بده تا خیالت راحت باشه تواین فاصله هم دارو استفاده نکن انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

انشالله که باردار باشی عزیزم  ولی علائم انقدر زود خودشو نشون نمیده  حداقل چندروز به موعدپ ...

۴ روز دیگ مونده ب پریودم ،واقعا بدون دارو نمیتونم خیلی سینوزیتم حاده ب طوری ک شبا نمیتونم نفس بکشم انشالله هر چی خیره همون پیش بیاد ممنون گلی 

دکتر که اونجوری گفت منم رفتم ازمایش دادم    

اشکال نداره  ایشالله بارداری 

اما کلا  بزار روز موعدت یا چند روز بعدش اگه بی بی چک مثبت شد یا هاله انداخت برو آز  بده ک الکی هزینه نکنی

راستی از بتا چند؟؟