خدایامعجزهh مدیر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 278 عنوان چجوری باید درخواست طلاق بدم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست دیگه خسسستم کرده.هرررچقد بهش اعتماد کردم سوااستفاده کرد.دیگه میخام تمومش کنم 1401/04/11 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_sky2 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 91 حالا بازم اگه گیر یا سوالی داشتین من در خدمتم من بخشیدمت،که حتی توی اون دنیا نخوام باهات روبرو بشم
خدایامعجزهh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 278 حالا بازم اگه گیر یا سوالی داشتین من در خدمتم ببخشید من بازاومدم.با پدرم صحبت کردم گفت چون آزارروحیت میده و قلیون و سیگارم نمیتونی ثابت کنی بهتره مهریه اتو بذاری اجرا...ما خونه داریم س دونگ س دونگه.حقوقشم هفت هشت تومنه.فردابرم درخواست مهریه بدم بهتره یا طلاق؟ببخشبدتوروخدا خیلی داغونم کسی رو ندارم ازش بپرسم
خدایامعجزهh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 278 حالا بازم اگه گیر یا سوالی داشتین من در خدمتم و اینکه شوهرم س سال پیش کیست هیداتیک کبد و ریه داشت..ریه اش کیستش خارج شد اما کبد ن.اینم میتونم واسه بیماری ذکر کنم قابل قبول هست یا ن
black_sky2 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 91 و اینکه شوهرم س سال پیش کیست هیداتیک کبد و ریه داشت..ریه اش کیستش خارج شد اما کبد ن.اینم میتون ... خواهش میکنم، نفرمایید انجام وظیفه میکنم، فقط جسارتا چون تاپیک عمومیه اگه مایل باشید درخواست بدید تا خصوصی براتون توضیح بدم، من بخشیدمت،که حتی توی اون دنیا نخوام باهات روبرو بشم
black_sky2 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 91 ببخشید من بازاومدم.با پدرم صحبت کردم گفت چون آزارروحیت میده و قلیون و سیگارم نمیتونی ثابت کنی ... کار خوبی کردین تشریف اوردین، خوش اومدین من بخشیدمت،که حتی توی اون دنیا نخوام باهات روبرو بشم
خدایامعجزهh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 278 خواهش میکنم، نفرمایید انجام وظیفه میکنم، فقط جسارتا چون تاپیک عمومیه اگه مایل باشید درخواست بدید &nb ... چون وارد نیستم فقط تونستم درخواست بدم