2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادخواست طلاق به در خواست زوجه یا باید با استناد به اون شروط دوازده گانه ضمن عقد باشه یا عسروحرج ، در غیر اینصورت باید تمام یا جزئی از مهریه را بابت گرفتن حق طلاق ببخشی، ببین اگه یکی از این موارد شامل حالت میشه بعدا اقدام کن.

من بخشیدمت،که حتی توی اون دنیا نخوام باهات روبرو بشم

دادخواست طلاق به در خواست زوجه یا باید با استناد به اون شروط دوازده گانه ضمن عقد باشه یا عسروحرج ، در غیر اینصورت بایند تمام یا جزئی از مهریه را بابت گرفتن حق طلاق ببخشی، ببین اگه یکی از این موارد شامل حالت میشه بعدا اقدام کن.

دادخواست طلاق به در خواست زوجه یا باید با استناد به اون شروط دوازده گانه ضمن عقد باشه یا عسروحرج ، د ...

مشکلم دروغ گفتن همسرمه  وقتی تنهاس رفیقاشو خونه میاره قلیون و بندو بساط...جدیدا سیگارم میکشه.نمیدونم شامل اینا ک گفتی میشه یا ن.شایدم مواد دیگه ای هم مصرف کنه.

مشکلم دروغ گفتن همسرمه  وقتی تنهاس رفیقاشو خونه میاره قلیون و بندو بساط...جدیدا سیگارم می ...

هیچ  کدام از اینایی که گفتی شامل اون موارد نمیشه مگر اینکه بتونی ثابت کنی این مشکلات باعث بوجود اومدن شرایط عسرو حرج برای شما شده، یا اینکه بدلیل کراهت از ادامه زندگی مشترک بخوای دادخواست بدی که باید تمام یا بخشی از مهریه را بابت گرفتن حق طلاق بذل کنی