2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
😂😂😂 آره خیلی خودشو میگیره  انگار ما رفتیم تو خونه اون زندگی می‌کنیم 🤣

اون مادر یکم بچه هاش سرو سامون گرفتن و به قول معروف از آب و گل درومدن. بچه ها رو رها می کنه و میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گربه ها رو دوست دارم یه پارک نزدیکمونه گربه هاش رو میشناسم هرشب میرم پیششون تا منو میبینن دما ر ...

فقط قربون صدقشون رفتی 

یا غذا هم بهشون میدی اینقدر باهات خوبن؟ 

😂😂😂 آره خیلی خودشو میگیره  انگار ما رفتیم تو خونه اون زندگی می‌کنیم 🤣

الهی عزیزم 😂😍 

چقدر خوب بهش غذا میدی و بیرونشون نکردید 

انرژی مثبت کار خوبتون بهتون برمی‌گرده ♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اون مادر یکم بچه هاش سرو سامون گرفتن و به قول معروف از آب و گل درومدن. بچه ها رو رها می کنه و میره

آره میدونم منم میخوام قبل از اینکه برن باهاشون دوست بشم شاید موندگار بشن 

فقط قربون صدقشون رفتی  یا غذا هم بهشون میدی اینقدر باهات خوبن؟

هر وقت غذا داسته باشم براسون بردم حتی گاهی از مرغ فروشی آشغال مرغ هم گرفتم بردم. از بس که رفتم و منو دیدن کاملا منو میشناسن می دون میان طرفم و منتظرن ناز و ملوسشون کنم

عزیزم دست ب بچه هاش نزن چون شاید قبولشون نکنه حتی احتمالش یک درصدم باشه تو احتیاط کن

بنظرم چن روز برو بدون اینکه کاریشون داشته باشی نزدیک بهشون بشین زیادم نگاشون نکن تا بهت عادت و اطمینان کنن

بعد چن روز مرغ ابپز کن تکه تکه تکه هاشو با دست بده مادرشون با مهربونی باهاشون حرف بزن شاید باهات دوست شد ولی دستکش دست کن ک مریض نشی

نوازشش نکن چون ممکنه حمله کنه بهت من گربم از نوازش رو بدنش بدش میاد فقط وقتایی ک فحل میشه نوازش میخاد

دراخر اگ دیدی نتیجه نداشت ولشون کن چون بیرون بزرگ شده معمولا دوست نداره بیاد نزدیکتون

ولی بچه هاش بهت عادت میکنن نگران نباش غذا خور ک شدن باهات دوست میشن بازی میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

اسی اگ فیس میکنه نرو پیشش گناه داره دچار ترس و استرس میشه

من گربم چن روز پیش زایمان کرد اما بچه هاش مردن با اینکه ب ما عادت داش ولی میخاستیم جاشونو عوض کنیم دچار استرس میشد و تنگی نفس میگرفت چون غریزشونه

وگرنه کاملا ب من اعتماد داره

پس ب زور نخاه ک باهاشون دوس شی صبر کن بچه هاش غذا خور شن با بچه هاش دوس شو چون بچه گربه ها خیلی شیطونن فورا باهات دوست میشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم