2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن بیان

125 بازدید | 27 پست

بچه ها گفته بودم گربه اومده تو زیر زمینمون بچه زاییده 

میخواستم باهاشون دوست بشم ولی 

یه مدت کنکور داشتم نرفتم سمتشون 

حالا وقتم آزاده چیکار کنم باهام دوست بشه 

چون خیلی ازم می‌ترسه

و اگه به بچه هاش دست بزنم جاشون رو عوض میکنه 

غذا براش میزارم نمیخوره تا من برم بعد بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق گربه هام و از بچگی همه گربه ها باهام دوست بودن. فقط کافیه مهربانانه نگاهشون کنی و پیش پیش بش ...

منم خیلی دوستشون دارم خیلی هم قربون صدقشون میرم ولی نمیاد هیچی هییس هم میکنه 😐😂

آره 😍 خیلی دوست دارم بغلشون کنم ولی مامانشون نمیزاره 

من تجربه نگهداری از گربه ندارم عزیزم

اگه هنوز اجازه نمیده بهشون دست نزن چون شنیدم اگه بوی انسان بگیرن دیگه مادرشون بهشون شیر نمیده

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
منم خیلی دوستشون دارم خیلی هم قربون صدقشون میرم ولی نمیاد هیچی هییس هم میکنه 😐😂

با کاسه شیر و گوشت و مرغ خورد شده برو طرفشون و از همون دور پیش پیش بگو و قربون صدقشون برو. کم کم باهات دوست میشن. من گاهی به گربه های غریبه تو کوچه ها هم پیش پیش میگم دمشون میدن بالا میان طرفم

من تجربه نگهداری از گربه ندارم عزیزم اگه هنوز اجازه نمیده بهشون دست نزن چون شنیدم اگه بوی انسان بگی ...

چند بار بچه هاش از جعبه ها افتاده بودن پایین گرفتمشون گذاشتمشون بالا قبولشون کرد 

فکر کنم وقتی تازه به دنیا اومدن نباید دست بزنیم الان دیگه خیلی بزرگ شدن مامانشون میشناستشون 

چند بار بچه هاش از جعبه ها افتاده بودن پایین گرفتمشون گذاشتمشون بالا قبولشون کرد  فکر کنم وقتی ...

پس چه مامان بداخلاقیه😂 

امیدوارم هر چه زودتر باهات دوست بشن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
آخی 😍😍 باشه عزیزم مرسی ❤️

خیلی گربه ها رو دوست دارم یه پارک نزدیکمونه گربه هاش رو میشناسم هرشب میرم پیششون تا منو میبینن دما رو میدن بالا میان خودشونو می مالن به من خیلی نازن