2777
2789
عنوان

برم پیش شوهرم بخابم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 109 پست
در پاسخ به همه دوستان... شوهرم چندساله داره اینکارو میکنه و همه خانوادش خبردارن و من بیخبر بودم، یک ...

من جاریم وسط بود من کله کردم گفتم باید برید ازمایش ژنتیک بدی بچه ها جاری لابد مال خودته.بعد رفتیم مشاور .بی شعور مشاور گفت طلاق بگیرید.شوهرم میگفت تو اجتماعی نیستی اینقدر دردسر کشیدم دقیقا میدونم ولی خانواده اش برعکس شما بی احترامی میکردن و هم زمان پولاشم میگرفتن ازش .دقیقا خواهراش ادا اینو در میوردن ولی هرگز واقعا کاری نکردن من چند وقته دارم میخونممممم دقیقا عین هم هستن رفتار این مردا دقیقا انگار با باج دادن سعی میکنن چنگ به زمینو زمان میزنن احترام بخرن.اونا حتی احترام زنشون نمیخوان فقط احترام اول مادر دوم جاریا که بین داداششون بهم نخوره و سطح بعدی بچه ها برادرش بود عملا جاریام میزاییدن ما خرج میکردیم.اینو بگم از هیچچچچچ کسی کمک برنمیاد مگر شوهرت عاقل شه اونم اینه اونا احساس کنن دیگه شوهرت باج نمیده و اون رو خودشون به شوهرت نشون بدن.من تا اون رو ندید که فقط برای پولش میخوانش درست نشد هنوزم هنوزه باهاش شدیدا درگیرم چون به خاطر کار اونا برگشت به زندگی و منم نمیخوامش دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زندگیمون پس انداز داره، این ناراحتم میکنه ک بااینکه من هیییچوخ خرج اضافی نکردم همیشه کارم روی اصول بوده حتی خانوادش هم بارها تایید کردن، ولی برای هرخرجی باید شوهرم رو قانع کنم، ازونور برای اونا خرج میکنه بدون اینکه بپرسه چکارش کردن، به فکرآینده خواهرزادشع ولی خواهرش پولی داشته باشه حیف و میل میکنه

مجبورم تحمل کنم. الان چکار کنم ک خداقل تو زندگیم خوش و خرم باشیم و همیشه من نخام منتش رو بکشم تا راب ...

از من به تو نصیحت باید تا زمانی که این انگلا از شوهرت دور نکردی فکر اینکه با حفظ غرور باشی بنداز از سرت بیرون تلافی بزار برای بعد.به خدا باورت میشه همین امروز صبح بیدار شد میگفت ارزوم اینه ریخت منو نبینی دو تا خونه تهیه میکنیم به زودی یک کاری میکنم زیاد منو نبینی چون میدونه میبینمش حال دلم خراب میشه.تلافی بزار واسه بعد .انرژیتو صرف حذف این زالو ها باشی از دور و برش وگرنه هر کی باشه دلش نمیاد خواهر زاده اش خرج کنه.باید پدر اون بچه خرج کنه نه شوهر شما.باید شوهر شما اینده بچه شما بسازه هر چقدر بزاری برای اینده بچه خودش تو این بیکاری و گرونی بازم کمه

اهل غیبت کردنی زیاد؟؟؟؟ 

نه به خدا زیاد نه سعی میکنم نمازامو به موقع بخونم .قرآن و دعا ذکر های قرآنی زیاد میگم خیلی هم دلرحم هستم 

به خدا از زیبایی و خانمی چیزی کم ندارم ولی نمی دونم چرا شوهرم بی دلیل اذیتم میکنه تو یه خونه ماه ها باهام قهر میکنه 

به خدا تو این ۱۰ سال زندگی  به اندازه ۱۰۰ سال خستم

اینده بچه و زندگی چی میشه دور از جون بیماری چیزی اومد ریالی پس انداز نیست چی!؟؟اگه دور از جون وسایل ...

خب عزیز  تاثیری داشت؟الان شوهرتون پنهانی کاری نمیکنه؟ شما اول به  چیزی که نوشتم دوباره توجه کنید خودشون باید ازشون پول جمع کنه.هستن مردانی که پول دستشون نمیمونه و دوست دارن خرج این و ان کنند .پس راهش اینه خودش وارد عمل بشه.میگه خاتواده همسرش میدونن که ایشون راضی نیست و ادامه میدن .خب این  چه معنی میده؟ عملا دارن باعث نزاع میشن بین زوجین .ایشون باید با سیاست پیش ببره نه با جنگ

از من به تو نصیحت باید تا زمانی که این انگلا از شوهرت دور نکردی فکر اینکه با حفظ غرور باشی بنداز از ...

خب چکار کنم الان، میدونم اونا چسبیدن بهش، همش چت میکنن باهاش، اینم هی میگه پول لازم داشتین بگین و ... متنفرم ازشون با اینکه بچون بچه م دوسدارم کمک کردن رو، ولی اونا منو دور میزنن بخاطر منافعشون، میگم رابطم حداقل باشوهرم خوب بشه کاری هم به اون چیزا نداشته باشم شاید زمانی خودش به این نتیجه رسید که بگه بهتره

برای زندگیمون پس انداز داره، این ناراحتم میکنه ک بااینکه من هیییچوخ خرج اضافی نکردم همیشه کارم روی ا ...

ببین همه این جور مردا شبیه هم هستن فقط یک ذره تفاوته.باید نشونش بدی هر کسی برای زندگی خودشه حد و حدودی هست خواهر در حد خواهر هرچی در حد خودش.باورت میشه من ازش درخواستی داشتم کاری تو خونه انجام بده به خدا دو سال بعد انجام نمیداد بعد خانواده اش زنگ میزدن به خدا قسم تلفن قطع میشد از زیر سنگم شده همون روز اوامرشون اطاعت میشد ولی یک کار کوچیک تو خونه مثلا درست کردن یک وسیله رو دو سال بعد انجام نداد که خودم بلند شدم با اره درست کردم بعد از دو سال.خودم از رو رفتم.میخوام بکم دقیقا درکت میکنم دقیقاااااا.جاریم میرفت لباس چرم تو رستوران لاکچری!!!بعد همینطور بچه میورد شوهر من خرج بچه اونو میداد.بعد بچه ما متولد شد یک زنگ نزدن تبریک بگن!!!ببین دیگه شوهر من چه مهر طلب آویزونی بود

خب عزیز  تاثیری داشت؟الان شوهرتون پنهانی کاری نمیکنه؟ شما اول به  چیزی که نوشتم دوباره توج ...

چ سیاستی، دنبال همینم. رفت و آمدم رو کم کنم باهاشون،چ رفتاری داشته باشم با شوهرم، هرچقد ریزتر بهم بگی بیشتر بدردم میخوره، ممنون ازینکع وقت میزاری

ببین همه این جور مردا شبیه هم هستن فقط یک ذره تفاوته.باید نشونش بدی هر کسی برای زندگی خودشه حد و حدو ...

شوهر منم همینه، کارای ما و خونه انگار از سر اجبار انجام میده،ولی همش دغدغه اونا رو داره انقد بی عقلن و نه حواسشون به جیبشونه نه خرجشون نه کاراشون

برای زندگیمون پس انداز داره، این ناراحتم میکنه ک بااینکه من هیییچوخ خرج اضافی نکردم همیشه کارم روی ا ...

همون خواهرش چون شوهرت ساپورتش میکنه خرج اضافه داره.شوهرت خودشو جمع کنه،اون زندگیشو جمع میکنه.