2777
2789
عنوان

برم پیش شوهرم بخابم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم همینطور بود تا ریال اخر خرج میکرد کار نداشت وسط ماه هست تا اخر ماه نون خالی هم پولش نیست!!!بعد ده سال ادم شد ریالی از دستش نمیچکه .دقیقا درکت میکنم چقدر به ادم فشار میاد.ولی الان کل نی نی سایتیا میگن برو پیشش شورررررت قرمز هم فراموش نشه🤣🤣🤣🤣ولی من پوستشو کندم هنوزم هنوزه دلم خنک نشده😒😒😒😒😒😒

اینقد خرج کن که دیگه پولی نداشته باشه برا کسی جز شما و پدر  مادرش خرج کنه

پس اگر واقعا چیزی از زندگیت کم نمیزاره حساسیت به خرج نده.مستقیم به روش نیار.اما سعی کن ازش پول جمع کنی .پس انداز کنی .مدیریت داشته باش.ایا حقوقشون رو شما مدیریت میکنید؟ اهل پس انداز و مدیریت مخارج و درامد هستن؟

اینقد خرج کن که دیگه پولی نداشته باشه برا کسی جز شما و پدر  مادرش خرج کنه

من این راهو رفتم فایده نداره میخواست قرض کنه دیگه همیشه یک پس انداز کوچیک یک گوشه قایم میکردم پول نون یا خرج واجبی باشه تا اخر ماه برسیم😖😖😖

در پاسخ به همه دوستان...

شوهرم چندساله داره اینکارو میکنه و همه خانوادش خبردارن و من بیخبر بودم، یکی دوسالع متوجه شدم و خیلی برامون چالشی شده، خانوادشم با دست پس میزنن با پا پیش میکشن، حتی به خواهرش گفتم چرا باهاش همکاری میکنین اگه واقعا ناراضی هستین ک من خبرندارم.

هیچ فایده ای نداشته، میدونمم به کارش ادامه میده، چون اونا همیشه شوهرم رو درگیر مشکلاتشون میکنن و این نمیتونه بیخیالشون باشه، زورم ازین میاد ک دیگه پای خواهرزاده هم وسط کشیده. حالا میخوام فک کنم اصلا خانوادش وجود ندارن، بهش گفتم حتی کادوی تولد هم باشه خودت میدی و من کاری ندارم، ک این نشه بریم ی چیزی بگیریم بعد پنهونی پول هم بفرسته، میخوام خانوادشم بدونن شورش رو درآوردن بخاطر همین علنی هرکادویی باشه خودش بده

پس اگر واقعا چیزی از زندگیت کم نمیزاره حساسیت به خرج نده.مستقیم به روش نیار.اما سعی کن ازش پول جمع ک ...

اینده بچه و زندگی چی میشه دور از جون بیماری چیزی اومد ریالی پس انداز نیست چی!؟؟اگه دور از جون وسایل خونه بسوزه چی؟؟؟یاو کفشت پاره شه چی؟؟؟به منم همینا میگفتن.میگفتن خوبه زندگیت بپاشه تازه جاریم هم خیلی نزدیک میشد بهش.دل زدم به دریا گفتم یا شومی شوم یا زنگی زنگ.😡😡😡😡

واسه چ موضوعی خوندی؟؟؟ چطوری خوندی؟؟؟

مواقعی که قهریم یا مواقعی که بهم کم محلی میکنه.در کل برای افزایش مهرو محبت خیلی خوندم ۱۰۰۱بار

۱۰۲۴بار هم خیلی خوندم ولی اصلا تاثیر نداشت .انگار قلبش از سنگه

سوره مزمل. طلاق. آب متبرکه...

چله ی همشون رو برداشتم ولی...