2777
2789

میخوام ببینم بچه ها همه تو این سن همینطورن یا فقط پسر منه؟

خیلی حواسم به تربیتش هست و کلاً خودم رو وقفش کردم ولی الان هم وسیله پرت میکنه و هم سر یه چیز بیخودی قشقرق به پا میکنه

دیگه حس میکنم مغزی برام نمونده و خالی شده

پیش روانشناس هم بردم‌.میگه بی توجهی کن.ولی بی توجهی هم جواب نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تازه رفتع تو 4اینقد. لجبازه و وسایل پرت میکنه سر هرچیزی الم شنگه ب پا میکنه روانشناس گفت تو این سن دوس دارن حرف خودشون باشع من اصلا محل نمیزارم خودش میاد میگه بهت احترام میزارم باهام حرف بزن  

الان انقدر خودمو زدم که حالی برام نمونده.بسکه جیغ میزنه گریه میکنه دیگه اعصاب برام نمونده

هر بچه ای قلقلی داره  

قبل اینکه لجبازی و داد بزنه  حل کن مشکلشو 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
الان انقدر خودمو زدم که حالی برام نمونده.بسکه جیغ میزنه گریه میکنه دیگه اعصاب برام نمونده

والا دختر من یه ماه دیگه دو سالش کامل میشه، مدام گریه می‌کنه بغلم کن ، گاهی منم خیلی کلافه میشم از دستش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
پسر من تازه رفتع تو 4اینقد. لجبازه و وسایل پرت میکنه سر هرچیزی الم شنگه ب پا میکنه روانشناس گفت تو ا ...

فقط جمله آخرت، عزیزم ببین چقدر زرنگن😁😁😁😁

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺