2777
2789

مدرسه ها؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی واقعا🙄

ن نمیدونم

ی بار دیگه تو تاپیکت گفتی و باز ازت پرسیدم نظام قدیم چیه و تو باز جواب سربالا دادی

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

ما مشتق و انتگرال و اینا می‌خوندیم کجا سخت شده خیلی اسونتر شده درسا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

استارتر چی شده که تو۴۰ سالگی بفکر کنکور افتادی؟ جالبه اگر‌میشه توضیح بده

چه شد که بعد از این همه سال برگشتید به درس

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

نظام آموزشی

میدونم مربوط ب آموزشه

ولی ینی چی نظام قدیم

الان ک ب لطف آقایون هر6سال ی بار نظام آموزشی عوض میشه

منظور از قدیم کدوم سالاس

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

میدونم مربوط ب آموزشهولی ینی چی نظام قدیمالان ک ب لطف آقایون هر6سال ی بار نظام آموزشی عوض میشهمنظور ...

یه سرچ ساده ت اینترنت کنی دقیقا بهت میگه.من اینجا باید کلی تایپ‌کنم تا بگم چی هست.

یه سرچ ساده ت اینترنت کنی دقیقا بهت میگه.من اینجا باید کلی تایپ‌کنم تا بگم چی هست.

برو بابا

میدونم مربوط ب آموزشهولی ینی چی نظام قدیمالان ک ب لطف آقایون هر6سال ی بار نظام آموزشی عوض میشهمنظور ...

اخرین گروه سنی که نظام قدیمی بودن متولدین ۱۳۷۹ بودن 

از متولدین ۱۳۸۰ به بعد نظام اموزشی تغییر کرد 

چطور؟ کلاس ششم رو اضافه کردن به کلاسها از اون طرف پیش دانشگاهی رو حذف کردن و تغییری در کتب درسی بعمل اومد یکم و تغییراتی در کنکور و دروس کنکوری و همچنین تاثیر معدل اومد وسط

نظام قدیم تا پنجم بود بعد میرفتن اول راهنمایی از اون طرف پیش دانشگاهی داشتن ، معدل هم خیلی کم تاثیر داشت بیشتر کنکور مهم بود

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

اخرین گروه سنی که نظام قدیمی بودن متولدین ۱۳۷۹ بودن از متولدین ۱۳۸۰ به بعد نظام اموزشی تغییر کرد چطو ...

مرسی فدااااات

❤️❤️❤️❤️❤️🫂

استارتر چی شده که تو۴۰ سالگی بفکر کنکور افتادی؟ جالبه اگر‌میشه توضیح بدهچه شد که بعد از این همه سال ...

به خاطر اینکه حس میکنم الان آموزشهای مجازی اساتید زیاد شده و راحت قابل دسترس هست.دوره ما اینجوری نبود.باید کلی پول میدادیم برای کلاس کنکور،اونم هندونه در بسته بود.