2777
2789

برا دوستم همزمان دوتا خواستگار اومده.یکیش قدش کوتاه حتی از دوستمم یکی دوسانت کوتاهتره،ولی پولداره،دوتا ماشین و یه خونه داره،اهل مشروب خوردن هم هست،به نمازاش زیاد پایبند نیست،قیافشم معمولیه،خونوادش خوبن.

اونیکی قدش بلنده و هیکله،قیافش معمولیه،خونوادش همگی باسوادن ولی نه خونه داره و نه ماشین اما شغل داره و اهل کار هم هست در کل وضعش معمولیه.اهل مشروب و این چیزا نیست خانوادش خیلی حساسن،خودشم اهل نماز و این چیزاست.

کدوم بهتره؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم دوتاش بدرد نمیخوره

آخه طفلی سنشم داره بالا میره😔همیشه میگه میترسم دیر ازدواج کنم بچه دار هم نشم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اونی که اخلاق داشته باشه

آخه ما که اخلاقشونو نمیدونیم.تا نری زیر یه سقف که اخلاق معلوم نمیشه

چند سالشه مگه؟باز بین این دوتا دومی

۳۳.من بهش میگم دیر نیست،۳۳سن زیادی هم نیست.میگه نه زیاده همه همسنای من متاهلن

دور اولیو خط قرمز بکش من یه مورد مثله مورد اولی رو می‌شناختم ، نیم متر قد داشت اندازه ک و ن خ ر ادع ...

عه؟ینی اینم آدم با ادعاییه؟

چند سالشه ؟

۳۳ سالشه ولی بنظر من دیرم نیست اما خودش میگه دوستام همه متاهلن