2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تازه سه سال تموم کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
تو اتاق کولر نیست گرمه.اومده اینجا نشسته میگه ناهارمو بیار اینجا.آووردم اینجا.باز داره بهونه های الک ...

ببین عزیزم درکت میکنم.پسر منم تقریبا اینطوری بود.وقتایی که خودم عصبانی میشدم بدتر میکرد.

الان بگیرش بغل بهش بگو بهت افتخار میکنم‌بزرگ شدی دیگه مامانتو اذیت نمیکنی.خوشحالم که دیگه تو هوامو داری.و از این حرفا .مطمین باش بیشتر از خودزنیت نتیجه میگیری امتحان کن.فقط خودت آروم باش.

همیشه یادمان باشد که:نگفته ها را میتوان گفت،ولی گفته هارو نمیتوان پس گرفت! چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ؛شکست با کوزه است...!دلها خیلی زود از حرفها می شکنند!                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم درکت میکنم.پسر منم تقریبا اینطوری بود.وقتایی که خودم عصبانی میشدم بدتر میکرد. الان بگیرش ...

قبلا اینکارو میکردم.بخدا الان دیگه اعصابم ضعیف شده.خیلی دارم اذیت میشم.

فکر کن من شاگرد ممتاز با آیکیوی بالا الان گاهی چیزی یادم نمیمونه.

یه ذره بچه چنان بلایی سرم میاره اسم خودمم یادم میره

قبلا اینکارو میکردم.بخدا الان دیگه اعصابم ضعیف شده.خیلی دارم اذیت میشم. فکر کن من شاگرد ممتاز با آی ...

الهی عزیزم💔

خدا کمکت کنه

همیشه یادمان باشد که:نگفته ها را میتوان گفت،ولی گفته هارو نمیتوان پس گرفت! چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ؛شکست با کوزه است...!دلها خیلی زود از حرفها می شکنند!