2777
2789
عنوان

داداشم مواد میزنه بعد مامانم‌بدش میاد چیزی بگی دیروز هم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 37 پست
خوب کاری میکنی  من این چیزا رو خوب میدونم بخاطر بابام که کمپ داره میاد توضیح میده برام 😂😂💔 ...

نمیتونی ازشون بپرسی من چیکار میتونم کنم براش؟؟؟

اخه مامان و بابام که هیییچ

نمیتونی ازشون بپرسی من چیکار میتونم کنم براش؟؟؟ اخه مامان و بابام که هیییچ

الان که پیشم نیست ولی میدونم باید بره کمپ لااقل چندماه بمونه فایده نداشت خونش باید عوض بشه چندماه تحت مراقبت باشه بهش بی اهمیتی نشه تغذیه خوبی داشته باشه خونش هم عوض شه دردسر زیاد داره 

باش رابطه عاطفی خاهرانه خوبی برقرار کن یکم آروم آروم باهاش صحبت کن دیدی فایده نداره ولش کن یا زنگ بزن وقتی خابه کمپ بیاد ببرش 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که پیشم نیست ولی میدونم باید بره کمپ لااقل چندماه بمونه فایده نداشت خونش باید عوض بشه چندماه تح ...

اخه خانواده من نکردن این بچه رو ببرن مشاوره ای چیزی بعد خونه عوض کنن😑😑😑

راه حل که هیچی فقط از پدر بپرسین تاثیرات بلندمدت هروبین وگل چیه؟؟؟به خطرناکی شیشه هست؟؟؟ممکنه بعدا به مواد دیگه رو بیاره؟؟

ممنونت میشم💗

اخه خانواده من نکردن این بچه رو ببرن مشاوره ای چیزی بعد خونه عوض کنن😑😑😑 راه حل که هیچی فقط از پد ...

مشاوره نیاز نیست برا تعویض خون فقط هزینش زیاده 

برا ترک هرویین باید تحت مشاوره هم باشه بره پیش روان پزشک باید سم زدایی بشه و سم زدایی هم ب مدت مصرف و جسم داداشت مربوط میشه اما بیشتر تا4 روز سم زدایی میشه بدنش 

مگه از هرویین و گل چیز بدتر بهم هست بر تمام سلول های بدن تاثیر میزار😐😥

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍