2777
2789
عنوان

داداشم مواد میزنه بعد مامانم‌بدش میاد چیزی بگی دیروز هم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 37 پست
خا*ک 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️داداشت چندسالشه ؟؟  لااقل داداشت باید 1ماه تا2ماه تو کمپ باشه تا بدنش پاکسا ...

اماه موند ولی دوباره شروع کرد

خیلی احمقه از زمان مدرسه تفکرس بچه گانه بود مثلا وسط بحث مبگه من هرچی باشم روی پای خودمم فلانم و روی من و بابام عیب میذاره که نظرات شما مهم نیست ودیگه اینکه

۲۲سالشه

مامان منم اگه پسراش بگن شبه میگه اینا درست میگن....حاضر جونشو واسشون بده....متاسفانه اینجوری وابسته ...

دقیقا محبت خاله خرسس

من از ایندش خیلی میترسم وگرنه به فکر خودم نبستم واقعا میترسم بدتر از اینا سرش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم اگه پسراش بگن شبه میگه اینا درست میگن....حاضر جونشو واسشون بده....متاسفانه اینجوری وابسته ...

دقیقا مخصوصا پسر باشه بچه آخری هم باشه مث داداش من حالا زیاد کاری با داداش بزرگم نداره ولی هرچی این کوچیکه بگه همون باید بشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
دقیقا محبت خاله خرسس من از ایندش خیلی میترسم وگرنه به فکر خودم نبستم واقعا میترسم بدتر از اینا سرش ...

زیاد با داداشت کلکل نکن نترسی ولی هرویین تاثیر بدی رو مغز داره تا میتونی اعصابانیش نکن 

اگه میتونید ببریدش کمپ خونشو عوض کنید 😥💔

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
دقیقا محبت خاله خرسس من از ایندش خیلی میترسم وگرنه به فکر خودم نبستم واقعا میترسم بدتر از اینا سرش ...

شما مادرتو اروم اعتمادشو جلب کن ک بدونه از روی دلسوزیه 

بعد با همکاریمادرت هرکاری خواستین بکنین...هرچند تا داداشت نخواد چیزی عوض نمیشه

انشالله خدا کمکش کنه

برا ما داداش وسطی دردونس

اگه من پسر بودم با اینکه همیشه شاگرد اولم فک کنم تو پر قو بزرگم میکردن🤦🏻‍♀️بعد این داداش کوچیکم 🤦🏻‍♀️مث سگی فقط پاچه میگیره😐بگیرم بشینم با دستام خفش کنم اینقد این بچه لوسه 😂😂💔

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
اگه من پسر بودم با اینکه همیشه شاگرد اولم فک کنم تو پر قو بزرگم میکردن🤦🏻‍♀️بعد این داداش کوچیکم 🤦 ...

کلا پسرا نچسب و مامانی هستن...ولی خداییش دوس ندارم ی خار ب پاشون بره....اگه مامانا نباشن...دو روزه کپک  میزنن  

زیاد با داداشت کلکل نکن نترسی ولی هرویین تاثیر بدی رو مغز داره تا میتونی اعصابانیش نکن  اگه می ...

من اصلا باهاش مجبور نشم کلامی حرف نمیزنم

سرمم گرمه کارو درسه

واقعا از چشمم افتاده درمورد رفتارشم درست میگی بعضی وقتا عین دیوونه هاست یامثلا الان عین فرشته ها

کلا پسرا نچسب و مامانی هستن...ولی خداییش دوس ندارم ی خار ب پاشون بره....اگه مامانا نباشن...دو روزه ک ...

ارع 

منم دوسشون دارم مخصوصا بزرگ رو اصن جونمم براش میدم چون اصن اذیتم نمیکنه نمیدونم چرا اینقد دوسش دارم ولی کوچیک رو اندازه اون دوس ندارم 😂💔همه بهم میگن اینقد وابسته دادذشت نشو 😂💔

من حالا این بزرگ رو میتونم تحمل کنم ولی کوچیکه ن واااای خدای من امروز رفیتم لباس بگیریم براش اینقد نق زد خاستم وسط بازار جیغ بکشم گریه کنم 😂😂🤦🏻‍♀️💔13سالشه ولی مث بچه کوچیکا چسبیده ب مامانم 🤢🤮

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
من اصلا باهاش مجبور نشم کلامی حرف نمیزنم سرمم گرمه کارو درسه واقعا از چشمم افتاده درمورد رفتارشم د ...

خوب کاری میکنی 

من این چیزا رو خوب میدونم بخاطر بابام که کمپ داره میاد توضیح میده برام 😂😂💔

وقتی نمیکشن مث جن میشه بعد وقتی هم میکشن بازم مث دیوونه ها میشن ولی بعد از چند دقیقه حالشون عالی عالی میشه 

رو مغز تاثیر بدی داره مخصوصا هرویین ولی باعث میشه باهوش تر میشن واقعا اینو راست میگم که باهوش میشن 😂😂💔

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
 ای بابا داداشت طفلی ک خیلی بچس....داداش من ۲۷سالشه    

پشماااام 27سالشه 🤦🏻‍♀️💔

ن این 13سالشه 🤢ولی بزرگه 20سالشع 😂💔

بعد این کوچیکه اصن از خونه نمیزنه بیرون🤢🤦🏻‍♀️

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍