2777
2789
عنوان

کدبانوهای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ظرفی ک کثیف میکنیو همون لحظه بشور

چیزی خوردنی یا خوردکردنی یا درست کردنی ی پارچه بنداز زیرش ک نریزه زمین

برنامه ریزی کن یه قسمت از خونه رو تمیز کنی و صبحا یکم زود بیدارشو 

خدایا شکرت

من بعد آشپزی تو آشپزخونه.. نمیزارم ظرفا کثیف بمونه جمع بشه.. غذامو که درست کردم ظرفاروهم شستم.. با دستمال نانو اطراف رو گرد گیری میکنم.. بعد با دستمال کف آشپزخونه رو هم دستمال میکشم.. اینطوری همیشه برق میزنه خونم 😍😍❤️👌

توری روغن چیه ؟ 

توری روغن گیر 

میزاری رو ماهیتابه روغنش نمیپاشه رو گاز من خودمم نگرفتم ولی خیلی خوبه 

من زیاد سرخکردنی درست نمیکنم ولی باز لازمه ک بگیرم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
توری روغن بگیر بگیر بقیه غذاهام ک زیاد کثیف کاری نداره

چررااا بابا من هرغذایی درست میکنم گازم کثیف میشه سر میره حتی برنج .. با اینکه خیلی هم عادت ندارم با شعله زیاد کار کنم بیشتر وقتها شعله گازم کمه .. مخصوصا سوپ خیلی کثیف کاری داره ..

چررااا بابا من هرغذایی درست میکنم گازم کثیف میشه سر میره حتی برنج .. با اینکه خیلی هم عادت ندارم با ...

شاید قابلمت کوچیکه تا نزدیک بالا پر میشه میپاشه بیرون

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
چررااا بابا من هرغذایی درست میکنم گازم کثیف میشه سر میره حتی برنج .. با اینکه خیلی هم عادت ندارم با ...

چاره ای جز تمیزکردن نداری

یکم سر به هوایی می کنیم راستش تو کارا  مثلا میدونیم اگه روغنو از این ور سینک تا اون ور سینک با قاشق ببریم میریزه ولی انجام میدیم

خدایا شکرت