2777
2789
عنوان

کدبانوهای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 68 پست

بعد توی پذیرایی هم همیشه ما میز ناهار خوری نداریم.. زیر سفره ایی ميندازم بعد سفره ميندازم.. همیشه هم دستای پسرمو بعد غذا تمیز میکنم ولباسشو تکون میدم که اگه نون یا غذا روی لباسش ریخته تو خونه نریزه.. بعد سفره رو که جمع مبکنم باجارو نپتون دور سفره رو جارو میکشم.. همیشه هم موقع خوراکی خوردن چیزی زیرمون پهن میکنم. سعی می‌کنم قبل خواب آخر شب کارامو انجام بدم که روز بعد بیکار باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اینکه غذات سر نره ظرف بزرگتر انتخاب کن که سرخالی باشه غذاهایی هم که نشاسته ای هستن هرچقدرم قابلمه بزرگ باشه سر میرن درقابلمه رو نیم بند بزار 

براس سرخ کردنی بجای تابه از قابلمه استفاده کن در قابلمه رو هم بزار روغن غذا نپاشه اینور و اونور

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم ففخیلیکر کنم خیلی وسواس دارم .. مثلا همسایمون سرزده اومده باهاش راحتترم نسبتا .. اگه همون موقع یکی دیگه زنگ بزنه میگم واای خاک تو سرم پاشم خونه رو مرتب کنم .. واایی چقدر زشت .. !😕😁 همسایمون تعجب میکنه میگه تو ک خونت مرتبه چرا انقدر استرس داری ..

نمیدونم من وسواس دارم یا واقعا خونم نامرتبه ..😎😎😯😯

هرکاری کنی بالاخره یکم کثیف میشه سعی کن شعله گاز کم باشه از هود استفاده کنی حواستم باشه که غذات سر نره...

وقتیم غذا تموم شد همون یه ذره کثیفیم پاک کن تا انباشته نشه کارت بیشتر شه...

چون بچه کوچیک داری طبیعیه ک خونت بهم ریخته تر از قبل بشه ولی خب میشه برنامه ریزی کرد مثلا یه کارایی رو همون لحظه انجام بده مث همین گاز تمیز کردن یا مثلا لباس تمیزارو که تو کمد میزاری همون موقع یه دستی به کمد بکش یا مثلا ظرفایی که غذا پختی همون موقع بشور که با ظرفای ناهار و شام زیاد نشن...میتونی موقع غذا خوردن از یه روفرشی استفاده کنی که بعد از غذا جمع کنید اگه غذایی چیزی ریخته پخش نشه بقیه جاها...یا مثلا تا از بیرون میاین همون موقع کفشاتونو بزارید سرجاش لباساتونم بزارید تو کمد چون خیلیارو دیدم که میزارن رو مبل یا تخت که بعدا جمع کنن و این باعث میشه شلخته شه همه جا...یا مثلا یه جای مخصوص مث سبد حصیری یا یه کشو بزارید مخصوص کنترل و شارژر و اینجور چیزا که مدام پخش تو خونه نباشه این نکات باعث میشه وقت کمتری رو به جمع آوری خونه بدی...

فعلا همینا به ذهنم رسید موفق باشی عزیزم❤

من دیروز مربا درست کردم رفتم پی کتری کمی ریخت رو گار اعصابم خورد شد  هر چقدر هم تمیز کنم باز به ...

وایتکس رو امتحان کردی ی چند قطره وایتکس با مایع ظرفشویی قاطی کن روش اسپری کن.. تمیز تمیز میشه ..

هر ظرفی ک کثیف میکنیو همون لحظه بشور چیزی خوردنی یا خوردکردنی یا درست کردنی ی پارچه بنداز زیرش ک نر ...

صبح ساعت 8 صبح بیدارم ولی انقدر کسالت دارم بچه م دیگه هوا ک روشن میشه نق نقش شروع میشه یا باید پاشم راش ببرم یا باید شیرش بدم نمیذاره درست بخوابم .. همش احساس کسالت دارم ..

شاید قابلمت کوچیکه تا نزدیک بالا پر میشه میپاشه بیرون

آره دقیقا متاسفانه همیشه عادت دارم قابلمه کوچک استفاده میکنم خیلی بده .. هرچی تصمیم میگیرم قابلمه بزرگ تر بردارم موقع آشپزی یادم میره بعد ک گازم کثیف میشه یادم میاد 😁😁 

آره دقیقا متاسفانه همیشه عادت دارم قابلمه کوچک استفاده میکنم خیلی بده .. هرچی تصمیم میگیرم قابلمه بز ...

نزدیک نهار اونقد با خودت تکرار کن یادت بموته یبار ک استفاده کنی دیکه یادت میمونه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...