2777
2789

من اومدم مسافرت با مامانم و ناپدریم ، ناپدریم ی پسر داره ۱۷ سالش هستش . پسرش پاشو عمل کرده پلاتین ازش در آوردن ، حالا بستری هست شهر مزخرفی که اومدیم بستری کردیمش متاسفانه قانون خاص و مزخرفی داره ک به هیچ عنوان همراه آقا اجازه نداره بیاد حتی اگر مریض آقا باشه ،  حتی ناپدریم التماس کرد ی لحظه  و پسرشو ببینه نذاشتن بیاد بعد مونث یا همون خانم ک بیمارستان فقط همراه خانم قبول میکنه  فقط منو مامانم هستیم .این پسرش هم گفته با من راحت تره من پیشش باشم حالا من از دیروز ظهر پیشش بودم تا الان ، دستشویی نمیتونه بره باید براش لگن ببرم لگن میبرم کارشو بکنه میبرم خالی میکنم ، حالا ادرار راحته ، مدفوع رو من چیکارش کنم 😭‌‌‌‌.....چیکار کنم یعنی 

من خودمم ۱۷ سالمه‌

خودشم میگه من دستشویی شماره یک و دو باهم دارم ولی دو رو نگه میدارم ، فکر میکنم خجالت می‌کشه ازم من چیکارش کنم خدا  غذا هم نمیخوره هیچی فقط آبمیوه میگه بهم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب 

چه بیمارستان مزخرفی 

مگه میشه همچین چیزی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیشه بیمارستانش رو عوض کنید؟

کلا این شهر قانونش همینه، همه بیمارستاناش همینطورین خیلی قانونش رو اعصابمه ، خداکنه زودتر مرخص بشه بیاد خونه اونجا حداقل مامانم و باباش هستن راحت ترم 

کلا این شهر قانونش همینه، همه بیمارستاناش همینطورین خیلی قانونش رو اعصابمه ، خداکنه زودتر مرخص بشه ب ...

وای چه موقعیت بدی دارییییییی منم اعصابم داغون شد والا

خدایا مرا سبب شکستن دلی قرار نده❤