2777
2789
عنوان

بچه هامیترسم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
الان چون این داستانا با این موضوعاتو خوندی حساس شدی نگران نباش بهش فکر نکن تو سایت با بچه ها حرف بزن ...

دارم همینکارومیکنم صداعه ول نمیکنه جراتم ندارم برم ببینم چرابازوبسته میشه

منم روزا خونه تنهام همین چند روز پیش تاپیکای ترسناک زده بودن میخواستم خواهش کنم نزنن چون بعضیا شوهرشون شب کاره بعضیام باردارن خوب اصلا خوب نیست براشون .ولی خب چون جدیدا همه کاربرا جنبه تهاجمی گرفتن و سر هر چیز الکی سریع جبهه میگیرن گفتم ولش کن اعصاب خودمو خورد نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. دوست من اینا همش حسای الکیه. منم هربار داستان ترسناک بخونم تا یه چهار روز تخیلم فعال میشه و از ...

اره شاید ولی من به صداحساسم هیچ شبی صدانمیداد ولی شایدامشب پیش گذاشتم درشو بادمیزنه ولی اخه سابقه داشته پیش باشه صدانمیدادتکون نمیخورد

هنه مدل صدا الان داره میاد بدبختی 

منم در اتاق باز بود هالو میدیم پاشدم فوری بستم ک چشم ب اونجا نخوره همش میگفتم الان سایه میبینم بدبختی دسشویمم گرفته

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
منم در اتاق باز بود هالو میدیم پاشدم فوری بستم ک چشم ب اونجا نخوره همش میگفتم الان سایه میبینم بدبخت ...

بگو اخه دختر چرامیخونی توکه میترسی اولش اگه میگفت اصلا نمیخوندم