2777
2789
عنوان

شوهرم با دخترا چت میکنه!

500 بازدید | 20 پست

قبلا چند باری تو گوشیش دیده بودم ولی الان وقتی اینستا اکانتش بست یک اکانت دیگه براش درست کردم حالا همش چتاشون برای منم بالا میاد! نمیدونم چجوری به روش بیارم. 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

خدایا خدایا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم بهش بگو

عوض اینکه اون نگران لو رفتن باشه تو نگرانی چطور بروش ببیاری

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
😅😅خیانت خیلی عادی شده

خدا لعنتشون کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مستقیم بهش بگو عوض اینکه اون نگران لو رفتن باشه تو نگرانی چطور بروش ببیاری

میترسم پرو بشه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
میترسم پرو بشه

الان نیس؟؟؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اسی ببخشید  خانوما دعاهای نی نی سایتی ها میگیره میشه دعا کنید نمره های کارنامم خوب باشن🥺💔

نی نی سایتیا اگه دعاشون میگررررررفت.................بماااند

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
میترسم پرو بشه

الانم هس فقط فک میکنه یه پرروی زرنگه ک تو نمیفهمی گند کاریاشو

الان نیس؟؟؟؟

چرا قهر کرده تو سالن خوابیده، الانم دارن چت میکنن

طلبکارم هست

اره خیلی، رابطه میخواست گفتم صبر کن قهر کرده