2777
2789
عنوان

جواب این پسربایدچی میدادم؟؟؟

1538 بازدید | 101 پست

لطفا منو راهنمایی کنید من روابط بامردارو بلد نیستم

داستان ازاین قراربود ک من واین اقا اشناشدیم به نیت ازدواج ولی شغلشون بهونه کردم ک زود نیاد رسمی خواستگاری

چون خانوادم سنتی هستن واگه میگفتم جوابم مثبته سریع میگفتن عقد بشید ونمیذاشتن بیشتربشناسمش 

مادرحال اشنایی مخفیانه بودیم درچهارچوب 

همچی خوب بود تقریبا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تااینکه عصرتا10 شب ازش خبری نبود انلاین هم نبود 

بهش زنگ زدم ببینم کجاس چند تابوق خورد قطعش کردم گفتم لابدجاییه خودش میزنگه 

خلاصه چنددقیقه بعد پیام داد چرا زنگ زدی مهمون داشتیم گوشیم توپذیرایی بود توک زنگ زدی بچه مهمونمون برداشته گوشی رواسمتو بلند خونده ازروصفحه گفته این کیه جوابش بدم؟؟

بعدم زنگ زد ک اره چرازنگ زدی و من حالا بایدجواب پس بدم و..  دیگه هیچ وقت شبازنگ نزن میدونی ک خونم

بعدم گفت بایداسمت پاک کنم میزنگی لااقل شمارت بیوفته اسمت نبینن 

ومن😢😢😢😢بچه ها من روحیم خیلی حساسه بهم برخورد شماجای من بودید چی جواب میدادید

تااینکه عصرتا10 شب ازش خبری نبود انلاین هم نبود  بهش زنگ زدم ببینم کجاس چند تابوق خورد قطعش کر ...

گفتم خب میفهمیدن مگه چی میشد گقت خودم بایدبگم ن اینجوری بفهمن بچه هااروم حرف میزدا دعوانمیکرد ولی به من خیلییییی برخورد 

تااینکه عصرتا10 شب ازش خبری نبود انلاین هم نبود  بهش زنگ زدم ببینم کجاس چند تابوق خورد قطعش کر ...

گلی خب خودت خواستی مخفیانه باشه 

عصبانی شده اوکیه 

نباید بد برخورد میکرد می تونست مودبانه تر بگه

گلی خب خودت خواستی مخفیانه باشه  عصبانی شده اوکیه  نباید بد برخورد میکرد می تونست مودبان ...

مودبانه گفت ولی به من برخورد گفت زنگ نزن وقتی خونم نمیدونم شاید انتظاراین رفتارو نداشتم شوک شدم