2777
2789
عنوان

گوشای نوزادم سوراخ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 57 پست

اسی من پسرم روز سوم برای زردی بستری شد تو اتاقمون یه خانومه بود که بچه اش دختر بود اونم واسه زردی اونجا بود.گوش بچه رو سوراخ کرده بود اگه اشتباه نکنم ۶ روزش بود اون موقع.پرستارا کلی واسش خندیده بودن

ولی در کل العان زودتر خوب میشه.قورباغه ات را قورت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا میگن سوراخ نکنید بذارید بچه بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره ولی من یکی از دوستام همین طوری شد ناراحت ...

ناراحت چی؟یه سوراخ کردن که دیگه اذیتی نداره

الان همه بزرگ که میشن باز چند تا سوراخ دیگه میکنن.

🖇❤️

اصلا آدم نمیدونه چیکار کنه یکی تو همین نی‌نی سایت میگفت از پدرومادرم ناراحتم که گوشمو سوراخ کردند چو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وای خوب گوشواره نکن انگار به اندازه تونل سوراخ شده

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

منم دخترم ۴ ماهش بود به اصرار شوهرم گوشاشو سوراخ کردیم خداروشکر اصلا اذیت نشد فقط همون لحظه چون دکتر گفت سرشو نگه دارید که تکون نده گریه کرد و بعدش اصلاا انگار نه انگار ولی خواهر کوچیکمو سه سالگی به اصرار خودش بردیم گوششو سوراخ کردیم تا چند روز خیلی اذیت شد انقدر درد میکرد که نمیذاشت گوششو چرب کنیم تو خواب براش چرب میکردیم

تجربه خودمو بگم برا دخترم اصلن اصلن اصلن الان وقتش نیست بچه دچار شک عصبی میشه؛ من که دخترم کلن وزن ...

جدییی.دختر منکه کم وزنم هست نکنه کمتر بشه🥺🥺

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
طبق چیزی که از دختر بچه های اطرافم دیدم، همشون از یه سنی که هنوز قدرت تصمیم گیری ندارن، به زیورالات ...

موافقم و اینکه یدونه سوراخ گوش چیزی نیست که دختری در اینده ناراحت باشه که چرا والدینش اینکارو کردن

باز سوراخ دوم و سوم بود یه چیزی 😁

منم تو نوزادی گوشمو سوراخ کردن و راضیم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال منو سوراخ نکرده بودن به قول بعضیا تا هروقت دلم میخواست خودم سوراخ کنم پارسال سوراخ کردم عفونت ک ...

بنظرت پس نوزادی بهتره تا انتخاب با خودت؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
مال منو سوراخ نکرده بودن به قول بعضیا تا هروقت دلم میخواست خودم سوراخ کنم پارسال سوراخ کردم عفونت ک ...

اره منم دومین سوراخی که مردم تو بزرگی بود داعم میگیره و عفونت میکنه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️