2777
2789

این ذهنیت خرابیه...خودمم میدونم...نباید فضای خونه ارباب و برده ای باشه.‌‌‌و زن و شوهر واسه عشق و ارامش ازدواج میکنن ن چیز دیگه......

اما ازتون میخوام بپرسم چطور میشه توی خونه مثل ی ملکه فرمانروایی کرد....احترام بزارن بهم...ب حرفا و  درد و دلم گوش بده و .....

من هرکار بگم یا جایی بگم بریم لج میکنه...منو نمیبره...کار خودشو میکنه.....ولی خواهر شوهرام شوهرشون بدون مشورت اونا اب نمیخورن. ‌..هر چیزی بخوان هرجا بخوان میبرن

رمز موفقیت شون چیه اخه 

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه دوست داری زن ذلیل باشی پس دیگه نظر نده هرچی گفتم بگو چشم

ضد و نقیضه چیزی ک میخواد و کاری ک میکنه! 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
خواهرم ۱۳سالش بود عروس عمم شد...چیزی بلد نبود انقدر کتک خورد و اذیت شد ک نگید

میگه خواهرای من عاقلن...با شعورن...مثل شما بی عقل و نفهم نیستن

خواهراش کل حساب کتاب و کارت و عابر بانک شوهرشون دست شونه...اما ما واسه ۱۰۰تومن پول باید التماس کنیم

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

داشتن اعتماد بنفس 

احترام گذاشتن زن به خودش 

اینا رو من برای خودم اجرا کردم و واقعا جواب گرفتم البته دو سال اول ازدواجمون این مدلی نبودم .به مرور زمان خودمو تغییر دادم

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜

این دفه شوهرت همچین حرفی زد یا بگو اونا شوهراشون آدمن به حرف زنشون احترام میذارن مث تو نیستن یا بگو خواهرات سلیته ان شوهراشون میترسن به سلیته بودن خواهرات افتخار میکنی😁😂البته اولی بهتره بگی😄

از این به بعد خواست جایی بره و تو رو دعوت نکرد اصلا نگو منم میام

با روی خوش و بدون طعنه یه لبخند مهربون بزن و بگو خوش بگذره

اگه دوست داری ملکه باشی باید بدونی که همچین خانومی نیاز نداره بقیه ببرنش بیرون یا توی جمع راهش بدن

خودش یه تنه جمع خودشه😌💄