خاااااااک بر سرم یعنی دست میکنن داخل آدم ، اینکه بد تره اه
منم بدم میومد اما برا زایمان از بس درد داشت خودم التماس میکردم میگفتم بیاید معاینه کنید ببینم دهانه رحمم باز نشده که بچه بیاد خلاص شم. وای آحرین باری که گفت باز بریم که بچه رو در بیاریم خر ذوق شدم با تمام توان زور زدم زودی بچه در اومد😂 بعدش چنانن شادو سرحال شدم انگار که ن انگار زایمان کردم
من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
فقط سینه مو میزاشت دهن بچه وگرنه شیاف و نوار بهداشتی رو بهیار میذاشت ولی خب لختمو میدید قبلش خیلی خجالت میکشیدم که یکی قراره ببینه ولی اون روز عین خیالم نبود😁
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘