2777
2789
عنوان

خجالت از زایمان طبیعی ، چکار کنم این خجالتم بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7222 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش فکر هم نکن

منم مث تو بودم برای همین از سزارین میترسیدم و میگفتم حتما باید طبیعی دنیا بیارم که بتونم خودم کارامو انجام بدم. سزارین شدم و مادرشوهرم هم پیشم بود. اصلا هم خجالت نداشت😁

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
مگه چیه که دست کنن  غلو میکنن نهاایت یه ماما یه پرستار بالا سرته  درضمن ست کن جیب مبارم ...

مگر اینکه بیام تهران شهر ما یه زایشگاه داره و از این خبرا نیست، خیلی بد با مریض رفتار میکنند هرکس رفته اصلا راضی نبوده

ای بابا نگرانی نداره من ۲۳ سالگیم سومین بچه ام رو دنیا آوردم با اینکه خجالتی هستم اما توی اون شرای ...

من خودم هفده سالگی ازدواج کردم ولی همسرم مشکل اسپرم داشت چند سال طول کشید تا خدا بهمون این بچه رو داد