2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 68 پست
واقعا؟؟؟؟من امروز رفتم عکس رنگی چنین چیزی نگفتن بهم که ای وای من.تازه روز دوازدهم هم گفتن برو سونو ک ...

من کارشناس رادبولوژی ام.. بهتره اقدام نکنی چون رحم الان اسیب دیده واحتمال سقط خیلی بالاست.. هیچ‌ربطی به اشعه نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگم اون اشعه وماده حاجب اًثری روی تخمکها نمیزاره؟؟؟

خیر.. 

مشکل اصلی که میگیم باردار نشبد زخم شدن رحم 

اشعه هم رو تخمک اثر بخواد بزاره که رو همه تخمکا میزاره تا اخر عمر. چون تو بدن هست از بدو تولد

والا عزیزم من یه دردی شبیه پریودی داشتم،تکنسینی که واسم انحام داد گفت مشکلی نداری ولوله هات گرفتگی ن ...

والا من پارسال دومین اقدام باردار شدم ولی مجبور شدم سقط کنم‌.هفته پایین سقط داشتم بعد از اون خون پریودیم مثل قبل شد ولی بعد دو سه ماه لخته لخته شدن و مقدارش و تایمش بیشترمیشد مثلا ماه اول فقط یک روز لخته مانند بود بعدش تا ماه قبل دیکه یک ذره ام خون شفاف نداشتم.هم اینکه خطر یائسگی زود رس دارم .دیکه نمیتونستم وایسم این بود رفتم عکس رنگی که گرفتگی دارم باز کنه

والا من پارسال دومین اقدام باردار شدم ولی مجبور شدم سقط کنم‌.هفته پایین سقط داشتم بعد از اون خون پری ...

منم به اصرار خودم رفتم عکس رتگی منم پارسال با اقدام اول باردار شدم وسقط شد با دارو،والان ۳ ماه باز تواقدامم دیگه منم چون زیاد وقت ندارم میخوام به هر دری بزنم که دیر نشه

من کارشناس رادبولوژی ام.. بهتره اقدام نکنی چون رحم الان اسیب دیده واحتمال سقط خیلی بالاست.. هیچ‌ربطی ...

اخه میترسم یائسگی زودرس احتمال من بالاست میترسم یائسه بشم واسه همین همیشه و هر ناه اقدام میکنم من سه بار در ماه حداقل تخمک ازاد میکنم روز ۱۰ و ۱۴ و ۱۸ مطمعنم ازاد میکنم بقیه رو نمیدونم نگرانم.اخه بعد شیمی درمانی اینجور شد خاک تو سرم الان چهار ساله درمانم تمام شده نمیدکنستم اینطور تخمکام فعال شده میترسم ذخیره تخمدانم صفر بشه میگن ماهی که عکس رنگی میگیری احتمال بارداری زیاده

خیر..  مشکل اصلی که میگیم باردار نشبد زخم شدن رحم  اشعه هم رو تخمک اثر بخواد بزاره که رو ...

آخه عزیزم من فقط صبح یه کم لکه داشتم،الان فقط معذرت میخوام موقعی که خودمو با دسامال پاک میکنم لکه کم دارم،پس یعنی رحمم زخم نشده زیاد؟؟

اخه میترسم یائسگی زودرس احتمال من بالاست میترسم یائسه بشم واسه همین همیشه و هر ناه اقدام میکنم من سه ...

نه عزیزم فرقی نداره .. عکس کاری به بارداری نداره مگر اینکه لوله ها بسته باشه و دوباره احتمال بسته شدنش باشه 

شما چون شرایطت سخته و‌خاص اول با پزشکت موشرت کن و بعد هم سعی کن حداقل ده روز از عکس بگذره که رحمت خوب بشه

منم به اصرار خودم رفتم عکس رتگی منم پارسال با اقدام اول باردار شدم وسقط شد با دارو،والان ۳ ماه باز ت ...

منم نمیدونستم اتفاقا هی دکتر عوض کردم این اخریه گفت چرا دکترا محل نزاشتن شما ممکنه یائسگی زودرس بگیری  و همه چی رو بررسی کرد الان برای ذخیره تخمدان روز ۱۲ پریودیم باید برم سونو.الان چون ۲ تیر پریود شدم باید الان ۱۴ تیر میرفتم سونو گرافی خدا کنه منم لکه بینی باشه که برم سونو.خیلیا گفتن روز پنجم عکس رنگی باز پریود شدن

منم نمیدونستم اتفاقا هی دکتر عوض کردم این اخریه گفت چرا دکترا محل نزاشتن شما ممکنه یائسگی زودرس بگیر ...

چی بگم والا دیگه مجبوریم هر کاری کنیم،من که فقط دوماه بعد عکس اقدام میکنم شد شد،نشد میرم آی وی اف