2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 68 پست
کسی میشناسی عکس رنگی داده باشه ببینم اینطوری شده یا نه

از استارتر بپرس عزیزم،یا سرچ کن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان مثل لخته لخته دفع میکنم حدود یازده و نیم من عکس رنگی گرفتم عادیه؟؟؟من پریودیم تازه تمام شده ...

عزیزم من فقط لکه بینی دارم منم ساعت ۹ صبح امروز انجام دادم،اگه خونریزیت زیاد بود وادامه داشت برو حتما دکتر

من الان مثل لخته لخته دفع میکنم حدود یازده و نیم من عکس رنگی گرفتم عادیه؟؟؟من پریودیم تازه تمام شده ...

عزیزم صبر کن اگه کم نشد وزیاد بود بازم برو دکتر،نمیخوام بترسونمت ولی شنیدم اگه اون شخص ماهر نباشه ممکنه باعث سوراخ شدن اون ناحیه بشه

نگران نباش  عزیزم ایشالا که چیزی نیست

توکل برخدا .فقط اگه قرار بر پریودی باشه یک سونو گرافی نوشته باید یکشنبه بدم نوشته ۱۲ پریودی.اگه باز پریود بشم تاریخش جا به جا میشه یا همون پریودی قبلی حسابه.میگم شما گرفتگی داشت ؟؟؟؟درد داشتید؟؟؟میگن درد دارن لوله هاشون باز میشه

توکل برخدا .فقط اگه قرار بر پریودی باشه یک سونو گرافی نوشته باید یکشنبه بدم نوشته ۱۲ پریودی.اگه باز ...

والا عزیزم من یه دردی شبیه پریودی داشتم،تکنسینی که واسم انحام داد گفت مشکلی نداری ولوله هات گرفتگی نشون نمیده،اگه هم گرفتگی کوچکی داشته با دارو رفع شده،دیگه جوابشو گفت دوشنبه بیا دکترمیبینه بیا ببر،ولی من زیاد شنیدم که اون ماه عکس نباید اقدام کرد،،راستی چند وقته اقدامی؟مشکلت چیه؟عکست خوب بود؟