2777
2789

اصلا تو یه مکان عمومی که میرم به همه چرت و پرت میگم میرم از پله ها شوت میشم پایین اصلا یه وضعی 

چرا کمبود خواب این بلا رو سر آدم میاره خیلی درگیرم 

همه اینا دست خودم نیست انگار کارام غیر ارادی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اینجور شرایط خیلی حالم بد میشه. حتی حالت تهوع شدید هم میگیرم.

مثلا بی خوابی کشیده بودم رفتم از پله ها پرت شدم پایین الان لگنم شکسته هیچ جا نمیتونم برم 

بعضی وقتا بی خوابی عادیه ولی من نمیتونم تحمل کنم ای کاش دارویی بود براش 

مثلا بی خوابی کشیده بودم رفتم از پله ها پرت شدم پایین الان لگنم شکسته هیچ جا نمیتونم برم بعضی وقتا ب ...

واقعا میگی؟؟ 😥

ای وای

خدا بهت سلامتی بده

بله دیدم بعضی ها زیاد اذیت نمیشن ، اما برعکس بعضی ها خیلی بیشتر روشون اثر داره. 

باید حداقل 6 ساعت بخوابی. 

مثلا 12 شب تا 6 صبح فکر کنم خوب باشه. 

یا اگر شرایط جوریه که مجبوری کم بخوابی ، وقتی دیدی حالت بد شده هر طور شده باید یه چرت کوتاه حتی در حد 40 دقیقه داشته باشی. 

واقعا میگی؟؟ 😥ای وایخدا بهت سلامتی بدهبله دیدم بعضی ها زیاد اذیت نمیشن ، اما برعکس بعضی ها خیلی بیش ...

اره الان لگنم شکسته از کار و زندگی افتادم 

خیلی بده بی‌خوابی اندازه مواد روی بدن تاثیر میزاره 

من وقتی بی‌خوابی میکشم کارها و حرکات بدنم دیگه دست خودم نیست حرف هایی که از دهنم در میاد کنترلی روش ندارم 

اره الان لگنم شکسته از کار و زندگی افتادم خیلی بده بی‌خوابی اندازه مواد روی بدن تاثیر میزاره من وقتی ...

، 💔💔💔💔

از ته دلم برات دعا میکنم. 

إن شاءالله هر چه زودتر حالت خوب بشه و سلامتیت رو به دست بیاری.

بله کاملا درک میکنم ، خودمم تقریبا همین شکلی میشم.

حتی با چای و قهوه هم نمیتونم خواب آلودگی و این حالت ها رو برطرف کنم. 

مجبورم هر طور شده حداقل 6 ساعت بخوابم.