سلام دوستان،من امروز عکس رنگی دادم،درد داشت ولی خب قابل تحمل بود،بهم گفت اقدام نکنم،دوستان به نظرتون ماه بعد احتماال بارداری هست؟این ماه خطرناکه اقدام کنم؟؟؟
اره خطرناکه اقدام نکن از ماه بعد شروع کن عکس رنگی اشعه هست عزیزم احتم ...
واقعا؟؟؟؟من امروز رفتم عکس رنگی چنین چیزی نگفتن بهم که ای وای من.تازه روز دوازدهم هم گفتن برو سونو که از لحاظ تخمک گذاری بررسی کنم اقدام کنم.من که شنیدم همون ماه عکس رنگی گرفتی اقدام کنی که.من امروز ساعت یازده صبح روز هفتم پریودیم عکس رنگی گرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه سوال بالایی منو جواب بدی من الان یهو تیکه مثل لخته افتاد ازم اینا عادیه نزدیک چهار ساعت پیش عکس رنگی انداختم.من پریودیم تمیز شده بود کاملا ایا عادیه چرا من الان لخته دفع میکنم
فکرکنم طبیعیه اونجا چیزی نگفتن درموردش؟ چقدر هزینه شد
نه نگفتن .هیچی نگفتن.پونصد و شصت و یک تومن.لباس هم خودشون دادن .ولی دارو قبلش خودم خریده بودم فکر کنم صد و پنجاه.فکر کنم ۱۵۰ .شوهرم میدونع خوابه ولی امروز ۵۶۱ تومن مطمعنم.یعنی ۵۶۱ فقط عکس رنگی و لباس.هزینه دارو و وسیله هاش چهار روز پیش خریدیم