2777
2789

من به دخترم از یه سالگی مولتی ویتامین سانستول پلاس زینک میدم دکترش نوشته بوددیگه نگفت عوض کن منم نپرسیدم تا حالا هر۲ ماه یه بارم بردما ولی چیزی نگفته بود منم همونو ادامه دادم الان تویه تاپیکی دیدم که نوشتن نباید طولانی مدت استفاده شه بلوغ زودرس میاره😭😭😭😭دخترم ۲۰ ماهشه یعنی الان بلوغ زود رس میاره چیکارکنم من اخه😭😭😭😭😭

الان تقریبا ۸ ماهه دادی یه مدت نده نگران نباش

دکتر به دخترم من از ۵ ماهگی زینک پلاس خارجی میداد

بعدشم اد زو فر داد که اونم زینک داره الانم سانستول

مصرف زیادش عوارض داره اما نه این مقدار

دکتر به من گفت مثلا یه ماه دادی یه ماه نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تقریبا ۸ ماهه دادی یه مدت نده نگران نباش دکتر به دخترم من از ۵ ماهگی زینک پلاس خارجی میداد بع ...

اخه من قطع نکردم نمیدونستم دکترشم چیزی نگف خاک توسرش حیف اون پولایی که دادم بهش برا کنترل بچم یه چیزبه این مهمی رو نگفته😣😣😭😭

اخه من قطع نکردم نمیدونستم دکترشم چیزی نگف خاک توسرش حیف اون پولایی که دادم بهش برا کنترل بچم یه چیز ...

عزیزم مصرف خیلی زیاد مثلا چند سال پشت سر هم عوارض داره

چند ماه نده و رفتی دکتر ازش بپرس

واقعا؟؟الان دخترتون چند سالشه ؟؟شب نتونستم بخوابم تا الان😭😭😭

ما بچه بودیم مامانم  ازین سانستول بهمون میداد حتی زمانی مدرسه میرفتیم...مادرم کارمند مرکز بهداشته یعنی خودش نمیدونسته اینارو؟ کی گفته بلوغ زودرس میاره؟ ما که سر موقعه درستش به بلوغ رسیدیم...ولی چون ویتامین A , D هم دارن زیادیش خوب نیس.اصلا نگران نباش 

ما بچه بودیم مامانم  ازین سانستول بهمون میداد حتی زمانی مدرسه میرفتیم...مادرم کارمند مرکز ...

توچند تا تاپیک خوندم بعضیا نوشته بودن دکترشون بهشون گفته😭😭میگن استفاده مداومش بلوغ زود رس میاره منم چون ۸ ماهه مداوم دادم بهش براهمون میترسم😔اصولی مصرف نکردم انگارباید اون وسطا قطع میکردم