2777
2789
عنوان

به داداشم اقامت دائمی المانودادن😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 46 پست
نه همشهری خودمونه اززن پس عموم خواهرشه

اونم المان بود این مدت ؟ شغل داداشت چیه اونجا

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم که اینجامهاجریم افغان هستیم

ای جانم عزیزم خوشحالم که برادرت تونست یکی زندگی خوب برای خودش فراهم کنه  ان شالله شما هم میرین پیشش

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

بچها چرا من نمیتونم پروفایل بزارم 

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
باهم رفته بودن داداشم تویه فروشگاه بزرگ‌مدیره

بسلامتی عزیزم ان شاا.. سلامتو موفق باشن

خیلی خوشحال میشم تاپیکی میبینم ک ادما ب خواستهاشون رسیدنو خوشحالن  خداروشکر ان شاا.. همه ب ارزوهاشون برسن