من واقعا واقعا امروز دلم گرفت و خیلی ناراحت شدم یه چیزایی رو توی نی نی سایت دیدم...کاری با کسایی که نمیتونن شاغل شن به قول نی نی سایتیا یا حق اشتقال ندارن یا کار خونه و سه تا بچهو...
روم به مجردا و کسایی هس که میتونن کار کنن
همه حرفمم همینه....استقلال مالی مهمه چون باور کنید باور کنید کسی مسئول براورده کردن آرزوهای ما نیست!فک کن شما پدرو مادرتو یا شوهرتو مسئول برآورده کردن آرزوت کردی (فک کن فلال ماشینو میخوای و از بچگی رویاشو داشتی)پدر مادر تو شاید هیچ وقت توان مالیشو پیدا نکردن بخرنش یا با آدم پولداری ازدواج نکردی یا پولدار بودن بعد توان مالیشو از دست دادن شما دیگه باید قید آرزوتو بزنی در صورتی که میتونسی کار کنی؟
فک کن کسیو دوست داری که وضع مالی خیلی خوبی نداره باید قیدشو بزنی چون همیشه رویای پولدار شدن داشتی یا باهاش ازدواج کردی ولی چون اون وضع مالی خوبی نداره باید در حسرت زندگی مرفه بمونی؟ بچه هات تو سختی بزرگ شن ؟چیزایی که میخوای بخری همیشه تو دلت بمونن؟اگر شوهرت پولدار بود ولی خسیس چی؟؟؟فک کن تصمیم گرفتی جدا شی بدون پول میشه؟کلییی از خانوما رو دیدم بخاطر بی پولی نمیتونن جداشن نمونش تو نی نی سایت
جدا از اون خیلییی توی جامعه قویتون میکنه و اعتماد به نفستون زیاد میشه قبل از ازدواج لطفا لطفا حق اشتغال بگیرید سنگاتونو وا بکنید که کار خونه و آشپزخونه و بچه داری فقط مختص شما نیست و همسرتون باید،مشارکت کنن تا بعد ازدواجم شاغل بتونید بمونید...