2777
2789
عنوان

طلاق

100 بازدید | 11 پست

10 ساله باهاش زندگی کردم تو این مدت 2 دفعه روم دست بلند کرد کوتاه اومدم، تا 3 روز پیش که واقعا تو حال خودش نبود و خیلی بد واسه بار سوم دست روم بلند کرد بعدش احضار ندامت و پشیمونی چون مامانم بیمارستان بود بخشیدمش نمیخواستم تو اون وضعیت بهش استرس وارد بشه، یه پسر 7ساله دارم حضانت و حق طلاق رو هم دارم و کل وسایل خونه روهم بهم داده تو دفتر اسناد رسمی

معتاد یه قرصب 2 هست دست کج خاعن و با یه خانواده زیتون نفهم که مال اهواز و آبادانن البته اینا اینجورین توهین به شهر یا قومیت خاص نیست ضمن اینکه خونه و ماشین مال من بود از زمان مجردی داشتنشون تک فرزندم و وضع مالی مامانم اکی هست تا حدودی اگه جدا بشم حقوق و مستمری بابام هم بهم میرسه در اینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین و خونه رو تعویضش کردم از کل پول ماشین که 42 خریدمش سال 97 ده تومن داده میگه بابت قسط وام مسکن خونه و مبلغی که رو ماشینت گذاشتم باید کل ماشین رو بدی بهم و تهدید های جانی و مالی من و مامانمو میکنه اینم بگم بابام و مامانم بچه بودم جدا شدن

فکر کن جدا شدی، بعدش چی؟ فکر بعدش و بکنم قراره چیکار کنی، کجا بری، اونم تو این اوضاع

مامانمم تنهاس باهم زندگی می‌کنیم خونمم میدم اجاره واسه خرجی ماشینم میفروشم وام‌هام رو صاف میکنم