2777
2789

دکتر با توجه به وزنش بهتون میگه کی شروع کنید من پسرم ازپنج ماهگی غذای کمکی خورد ولی آب جوشیده سرد میتونید بدید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر با توجه به وزنش بهتون میگه کی شروع کنید من پسرم ازپنج ماهگی غذای کمکی خورد ولی آب جوشیده سرد می ...

وزنش خوبه چیزی نگفت دکتر ولی خودم دوس دارم  بدم 🤭🤭🤭

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
وزنش خوبه چیزی نگفت دکتر ولی خودم دوس دارم  بدم 🤭🤭🤭

وا مگه دل بخواهیه  😐 ان شاالله ب غدا هم میوفته انقدر زود بزرگ میشن ک آدم نمیفهمه خدا نگه داره برات

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
وزنش خوبه چیزی نگفت دکتر ولی خودم دوس دارم  بدم 🤭🤭🤭

نه دیگه خودتون دوست دارید که نمیشه هرچی دکتر گفت معمولا کشورهای اروپایی هم از پنج ماهگی شروع میکنن. اونم اگر بخوای شروع کنی بافرنی سرلاک زوده

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
بده عزیزم منم داداشم وزنش خوب بود ولی از سه ماهه و نیمی مامانم اب میدادش ( البته خیلی کم )

مرسی گلم 

نه دیگه خودتون دوست دارید که نمیشه هرچی دکتر گفت معمولا کشورهای اروپایی هم از پنج ماهگی شروع میکنن. ...

چشم گلم مرسی

وا مگه دل بخواهیه  😐 ان شاالله ب غدا هم میوفته انقدر زود بزرگ میشن ک آدم نمیفهمه خدا نگه داره ...

فدات گلم