2777
2789
عنوان

کاش ای کاش

249 بازدید | 23 پست

کاش می‌تونستم برم حرم امام حسین و حضرت ابالفضل یا حرم امام رضا بشینم اونقدر گریه کنم و بهشون بگم چقدر سخت گذشته بهم این مدت ، بهشون بگم چقدر سنگ اندازی کردن و بهونه و مشکل واسم ایجاد کردن آدما ، اونقدر گریه کنم که دلم آروم بگیره ، بهش بگم یسری غم ها و دردا رو آدما بهم تحمیل کردن که چند ماهه نتونستم شبی بخوابم ، بهشون بگم تا خرخره زیر بغض و فشارم 😓😟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐

خیلی خندیدم بهت ناراحت نشو خنده ی دلسوزیه خیلی بدبختی حق داری من جات بودم خودم رو میکشتم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خیلی دلم شکسته خیلی خیلی

عزیزم منم خیلی دوست دارم یه بار دیگه برم یا الان حرم باشم🥺

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزیزم منم خیلی دوست دارم یه بار دیگه برم یا الان حرم باشم🥺

من همین روزا میرم برات دعا میکنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

😐😐😐

والا 

البته اتفاقات زندگی آدم ها بر اساس لیاقت شون هست دنیا بر اساس قانون ساخته شده ببین یوقت لیاقتت همین نباشه به هر حال خیلی اوضاع زندگیت تاسف برانگیزه