2777
2789
عنوان

غمگین ترین عروسی 🙁😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه خیلی داستانا داشتیم، خیلی کارای وحشتناکی میکرد، تا بعد ۶ سال الان خدارو شکر خوبه همه چی😅

خداروشکر 🥲ایشالا ک همینطور توب پیش بره 🧿

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
بگو دیگه  دق کردم😁😁

ببین ، فشرده میگم و خلاصه، چون بخشیدمش من ، نمیخوام برام یادآوری بشه ،خیلی تلخه 

جوری بودن راحت جلوی من باهاش حرف میزد، عکساشو داشت، حواسش بهش بود ، همه خرجش برا اون بود، سر دختره منو میخواست چاقو بزنه ، یه بار مست کرد به خاطرش، تهدیدم کرد زنگش بزنم التماس دختره کنم تا انگشتامو قطع نکنه وگرنه با تبر میزد، یه بار میخواست خفم کنه ، مجبور شدم دختره رو ببرم بکارتشو بدوزن، یه بار زد معدم خونریزی کرد میخواست فرداش ببره طلاقم بده باباش نزاشت، بعدش خیانتای مختلفم میکرد حین این کارا، با پسرا بود با دخترا بود، یکی دیگه رو پیدا کرده بود هی اسمشو مینوشت اینجا اونجا، مثلا با من دعوا میکرد بعد ریلکس میشست با اون چت میکرد،.... خیلی خیلییییی زیاده 

ولی خب ، بگذریم، خدای ما بزرگه و زندگی کوتاه 😉

ببین ، فشرده میگم و خلاصه، چون بخشیدمش من ، نمیخوام برام یادآوری بشه ،خیلی تلخه  جوری بودن راح ...

میشه بپرسم چندسالته؟

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
۲۶

سنی هم نداری ک...انشالله ک دیگه هیچچچچچچچوقت هیچوقت هیچوقت غم نبینی عزیزم❤امضائ خدا پای تک تک ارزوهات🌹

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
ببین ، فشرده میگم و خلاصه، چون بخشیدمش من ، نمیخوام برام یادآوری بشه ،خیلی تلخه  جوری بودن راح ...

عزیزم مدال صبورترین و فداکارترین زن متعلق بشماست

احسنت روحیه و باورت رو تحسین میکنم که اینجایی زندگی هستی در حالی ک سرشار از قدرتی

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
عزیزم مدال صبورترین و فداکارترین زن متعلق بشماست احسنت روحیه و باورت رو تحسین میکنم که اینجایی زندگ ...

فدای شما بشم عزیزم 

ان‌شاءالله همیشه شاد و در ارامش باشین خواهر قشنگم

واقعا تحسینت می کنم

نه دیدمت

نه می شناسمت

نه حتی می دونم اهل کجایی

اما به شدت حس خوبی بهت دارم.

انگار یه آشنای قدیمی هستی.با اینکه ۱۰ سالی ازت بزرگترم😁

کیف می کنم از این حس مثبت و شاکر بودنت

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
واقعا تحسینت می کنم نه دیدمت نه می شناسمت نه حتی می دونم اهل کجایی اما به شدت حس خوبی بهت دارم. ...

خیلی ممنون عزیزدلم، 

ان‌شاءالله همیشه دلت شاد باشه و سرشار از آرامش🥰🌹🙏🏻