2777
2789
عنوان

ویرایش برگه ورود به جلسه

230 بازدید | 18 پست

بچه ها من بهمن ماه ک ثبت نامم کردن ی چند جا رو اشتباهی ثبت کرده این کافی نتی احمق بعد الان میخوام درستش کنم کافی نتیا میگن اینا ک مال تو مشکل داره ویرایش نداره 

تو رو خدا اگر میدونین برم کجا درستشون کنم سر جلسه گیر میدن بهم    اخه رشتمو زده فنی حرفه از در حالی تجربیم 

ای بابا چ بد .مگه میشه مال بقیه بشه ویرایش کرد و مال تو ن

دیگه نمیتونی تجربی بدی اگه درست نشه باید همون فنی بدی 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یه سوال اگه من امسال کنکور بدم نرم دانشگاه برا دوسال دیگه که میخوام برم دانشگاه دوباره با ...

خب اره معلومه ک باید باز کنکور بدی 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ای بابا چ بد .مگه میشه مال بقیه بشه ویرایش کرد و مال تو ن دیگه نمیتونی تجربی بدی اگه درست نشه باید ...

این کافی نت احمق احذ دیپلممو زده فنی حرفه ای   ولی آزمون کنکورو زده همون تجربی 

ولی خوب فنی حرفه ای   نمیتونه نظری کنکور بده گیر میدن مطمعنا

نمیدونم یه سوال اگه من امسال کنکور بدم نرم دانشگاه برا دوسال دیگه که میخوام برم دانشگاه دوباره با ...

فک کنم اره اگرم قبول بشی شااااید بشه مرخصی تحصیلی بگیری ولی بازم از ی مشاور تحصیلی بپرس

این کافی نت احمق احذ دیپلممو زده فنی حرفه ای   ولی آزمون کنکورو زده همون تجربی  ولی خوب ف ...

چرا نمیتونه .اطلاعی ندارم.ولب صددرصد تو نتیجش تاثیر میزاره .اخه معدل و اینام تاثیر داره دیگه 

چرا نمیتونه .اطلاعی ندارم.ولب صددرصد تو نتیجش تاثیر میزاره .اخه معدل و اینام تاثیر داره دیگه 

نمیتونه نطری ها نمیتونن فنی حرفه ای بدن فنی حرفه ای ها هم نمیتونن نظری ولی مثلا کثی نظری انسانی باشه میتونی تجربی کنکور بده