2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکساله رابطه ندارید و تازه زندگیتون رو تو خطر میبینید ؟  شما یکسال پر خطر رو فعلا پشت سر گذاشت ...

👏👏👏

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

5سال

طبیعی نیست گلم.....اون میخاد تو نمیخای و پسش میزنی یا کلا اونم سمتت نمیاد ؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
این مشکلو خواهرمم دار میگه شوهرم بهم احساس نداره منم ازش سرد شدم .من ب شوهرش شک دارم ک نکنه بیرون دا ...

منم شوهرم بهم بی تفاوته اما موقع رابطه میاد سراغم منم پسش میزنم

ماهم ماهی ۱بار رو ب اجبار داریم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
بچه ها شوهر منم وقتی ازم رابطه میخواد بدم میاد ازش چرا بنظرتون؟

باید خودتون بفهمید بخاطر چیه ایا بخودش نمیرسه‌یا محبت نداره یا بد اخلاقه ..ی چبزی هز شوهرون دیدید ک این احساس رو دارید و باید خودتون تشخیص بدید مشاورهم برید اینو ازتون میپرسه

بچه ها شوهر منم وقتی ازم رابطه میخواد بدم میاد ازش چرا بنظرتون؟

ببین عزیزم دلایل خیلی زیادی داره شاید طرز بیانش تکراری شده شاید عطرش برات تکراریه شاید مهارت خوب ارضا کردن رو نداشته باشه و معاشقه درستی نداشته باشه 

شاید طبعتون سرد شده که باید غذای گرم استفاده کنید

هر چند ماه یه بار عطرتون رو عوض کنید 

دکوراسیون اتاق خواب رو تغییر بدید گاهی خارج از اونجا رابطه بگیرید

تنوع در مکان و زمان  خیلی مهمه همیشه تایمتون شب یا روز نباشه بعدش یا قبلش  ازش بخواه تورو به یه کافی شاپی چیزی دعوت کنه و.....

منم شوهرم بهم بی تفاوته اما موقع رابطه میاد سراغم منم پسش میزنم ماهم ماهی ۱بار رو ب اجبار داریم

واقعاااا؟ خواهرم میگه وفتی میگه اون پس میزنه نیگه همش من پیش قدمم تا حرف بزنم میگه درگیرم خسته ام ....اینا دوماه هست 

باید خودتون بفهمید بخاطر چیه ایا بخودش نمیرسه‌یا محبت نداره یا بد اخلاقه ..ی چبزی هز شوهرون دیدید ک ...

محبت نداره اصلااا

موقع رابطه میاد سراغم اما منم دیگه پسش میزنم دلم خنک میشه

ببین عزیزم دلایل خیلی زیادی داره شاید طرز بیانش تکراری شده شاید عطرش برات تکراریه شاید مهارت خوب ارض ...

اصلا معاشقه نمیکنیم بعضی وقتا مث حیوونه

ببین عزیزم دلایل خیلی زیادی داره شاید طرز بیانش تکراری شده شاید عطرش برات تکراریه شاید مهارت خوب ارض ...

ابنا چیزهایدپیش پا افتادست نکات مهمتری وجود داره ربطی ب عطر تکراری و دکوراسیون نداره ....بیستر ریشه زندگی زناشویی برمبگرده ب توجه و محبت

نمیدونم خوب بودیم باهم الانم دوسش دارم ولی دوس ندارم هیچ تماس جسمی یا جنس.ی داشته باشیم

اینو حتما جدی بگیرا

یکی از نزدیکای ما اینجوری شده بود البته مرده نمیتونست با زنه رابطه داشته باشه بعد تو خونشون دعا پیدا کردن 

کمر مرده رو بسته بودن

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست