2777
2789
عنوان

پریودی دخترامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 53 پست
دخترم 13 سالشه هنوز پریود نشده ولی از 6 سالگی باهاش حرف زدم و همه چیز رو میدونه

۶!!!!

چطورشد که انقد زود باش مطرح کردید؟ تو این سن تونست ماجرا رو درک کنه؟

اخه خودم ۴یا۵ ساله بودم یه دوستی داشتم که دوسال از خودم بزرگ تر بود؛ نوار بهداشتیو بم نشون داد گفت این برا ماماناست هروقت میرن مهمونی میپوشن که لازم نباشه برن دستشویی... توش جیش میکنن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶!!!! چطورشد که انقد زود باش مطرح کردید؟ تو این سن تونست ماجرا رو درک کنه؟ اخه خودم ۴یا۵ ساله ب ...

دختر من فوق العاده عاقل و ممنطقی هس شاغل هستم از 3 سالگی دخترم تنها موند و یه جورایی رو پای خودش واستاده

نوار رو دید چند بار و ازم سوال پرسید براش توضیح دادم

خوب گوش کرد بچه ها حالا خیلییی باهوشن اگه از مادر نشنون قطعا دوست و رفقا در موردش حرف میزنن و اونطور که باید متوجه قضیه نمیشن و ترس دارن

ولی خداروشکر دخترم با من راحته و در مورد همه چیز حرف میزنیم

من دختر ندارم ولی اگه داشته باشم قبلش بهش نمیگم چون تو فکر میره چه کاریه خب هر وقت پری شد میگم براش

باید بدونه چون ممکنه تو مدرسه پری بشه و ندونه چی کار بکنه 

دوست من تو مدرسه پری شد از ترس گریه میکرد 

من دوازده سالگی شدم ، دو سال قبلش مدرسه بهمون گفتن بود ولی همه میدونستن و مادرشون بهشون گفته بود 

من وقتی فهمیدم خیلی تعجب کردم همش میگفتم دروغه اگر بود مامانم بهم می‌گفت 

خودتون به دخترتون بگید خیلی بهتره

ماتوی روستامون یک کتابخانه داریم که خیره است دوهفته پیش مسئولش که یک خانم فرهنگی هستندازیک دکترزنان دعوت کرده بود وبچه های ۹تا۱۲سال وهمینطورمادرهای بچه های ۶تا۹سال راگفتند بیاند واونجاخانم دکتربه صورت علمی توضیح داد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مامان من برام ی کیف کوچیک خریده بود ک توش ی بسته نوار بهداشتی بود

بهم گفت دخترایی ک بزرگ میشن تو هرماه ی خونریزی دارن که اسمش پریوده 

نوار بهداشتیو توضیح داد ک چجوری استفاده میشه و...

من وقتی ب بلوغ رسیدم کامل درجریان بودم اصلا عجیب نبود برام

لایک نکن جون دل♥️🙏