2777
2789

ی خانمـ تاپیک میزنه و در مورد قضیه ای بطور عمومی نظر میخواد ..

آقایی میاد محترمانه نظرش رو میگه ، از اون طرف یکی از خانم ها که اصلأ معلوم نیست موضوع چه ارتباطی بهش داره میاد بدون هیچ دلیل و یا شاید بخاطر مسائل زندگی شخصی جبهه میگیره که شما مردا فلان و فلان ...

خب خواهر من شرایط سایت همینه ..

امکان ثبت نام و عضویت در  سایت برای آقایون هم هست . 

شما که ثبت نام کردی می‌دونستی که در این سایت آقایون هم حضور دارند .. اگر هم نمی دونستی الآن که اومدی ازین موضوع اطلاع پیدا کردی .!

اگر از این شرایط ناراضی هستید میتونی سایت رو ترک کنی اما اگه میخوای در سایت بمونی خب بدون که در این سایت هم آقایون و هم خانم ها حضور دارندو نظر دادن هم آزاد هست.!

پس قضیه چیه که در هر تاپیک دنبال این هستی که ببینی کجا یک آقایی نظر  خودش رو ارائه داده که فوراً بتـازی بهش .!

باز هم عرض میکنم نه همه ی خانم ها ، خیلی از خانم‌های محترمـ هم در سایت هستند که با طیب خاطر پذیرای نظرات دیگران هستند.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دقیقا بله باهاتون موافقم .سر در سایت نزدن برای خانوم ها فقط .اما متاسفانه چون عده ای از آقایون مزاحمت ایجاد کردن داخل سایت داخل تاپیک ها و درخواست دوستی فرستادن .این نگرش منفی ایجاد شده که مرد حق ورود نداره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببینین دلیل زیاده میگم یسریارو تامتوجه بشی 

یسری از اقایون میان فقط برا مزاحمت

خانوما مساعلایی دارن ک فقط زنونس و زشته اقاباشه و حرفهارو بخونه و خانوما راحت نمیتونن بگن چه مشکلی پیش اومده بگن هم میبینی اقایون یهو دزخواست دوستیهاشون شروع شد یا تو مساعلی ک زنونس ورود میکنن و این خانوما رو اذیت میکنه  بالاخره یجایی پیدا شده بود ک زنا راحت بودن ک اونم بلطف همجنساتون ازبین بردن 

یا تایپیکایی میزنن فیک و سرکار میذارن خانوما رو 

زشته اینکارا

حضور سالمو مفیدداشته باشن کسی مشکلی نداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم آقا نظر محترمانه داده اونوقت میگن مرده گزارش بزنید  فلانه بی شخصیته چیزی که برام عجیبه وازنظر من خود کم بینی زنانمون هست که بشدت مرد ستیز هستن و به بقیه انگ زن ستیزی میزنن احترام احترامه جنسیت نمیشناسه مامرد  بد داریم زن بد هم داریم 

دیدم آقا نظر محترمانه داده اونوقت میگن مرده گزارش بزنید فلانه بی شخصیته چیزی که برام عجیبه وازنظر م ...

یزمانی فقط سایت زنونه بود بعد ازاد گذاشتن سرهمون قضیه ورود مردارو ممنوع میدونن دیگه

یعنی خود مسئولین حذفشون میکردن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دیدم آقا نظر محترمانه داده اونوقت میگن مرده گزارش بزنید فلانه بی شخصیته چیزی که برام عجیبه وازنظر م ...

مردستیزی نیست

خانوما میخوان فقط یه جایی رو داشته باشن که فقط خودشون باشن راحتباشن حرفای زنونه بزنن ولی واقعا بعضی مردا نمیزارن

ینی چشماش چه رنگی بود💔

بهتون اطمینان میدم 

هیچ کاربر آقایی که نی نی سایت عضو هست محترم نیست 

مگر یکی دو نفر

هرچقدرم که شعاری صحبت کنین این حقیقت عوض نمیشه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

موافقم، همیشه میگم این حرف زمانی درست بود که سایت مربوط به بارداری و زایمان داشت سایت مدت هاست از حالت تک جنسیتی خارج شده سن کاربر های خانم هم اومده رو 15 سال 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی