2777
2789
عنوان

کیا بچشون دیر زبون باز کرد؟

2510 بازدید | 62 پست

چند سالگی و چیکار‌ کردین تا حرف زد ؟ 

پسرم دقیقا با کرونا دنیا اومد دوسال و سه ماهه اس کلمه تعدادی میگه اما جمله نه 

فقط هم با خانواده من خوبه دیگه غریبه هارو ببینه گریه و...

اما تو پارک و محیط بازی اینا خوبه 

میترسم ببرمش دکتر خیلی 

نکنه مشکلی داره تحمل شنیدنشو ندارم 😭دستور پذیری هم بنظرم خوبه کارای دیگش هم اوکی هست 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 

بردمش گفتار درمان و فرستادم مهد کودک

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نگران نباش خیلیا اینجورن دیر زبون باز میکنن مخصوصا توی پسرا بیشتر دیدم

والا اینقدر میگن اوتیسم زیاد شده هر شب دارم کابوس میبینم میگم نکنه مشکلی داره 

بچه من جز من و پدرش دیگه با کسی ارتباط نداشته اون موقع که کرونا شدید بود همش خونه بودیم 😭

عزیزم پسرت چیا میگ؟؟ منم پسرام ۲۲ ماهشونه اخساس میکنم خوب نیست حرف زدنشون 

مخالف چیزی باشه میگه نه نه ،آب،بابا،گوشی،تا شیش میشمره،بای بای و... در همین حد 

😖

پسرا دیرزبون بازمیکنن نگران نباش تازه دوسالشه میگی حرف میزنه نه کامل اکثر بچه ها اینجورین داداش من خیلی دیر تونست حرف بزنه مادرمنم ازدوسالگیش نگران بود هی میبردش گفتار درمانی و...بش گفتن ببرش مهدراحت میزنه دقیقا تا رفت مهد به یه ماه نکشید شدبلبل زبون

. 🌻🌻💚

دختر کوچیکم تو سه سالگی بزور چندتا کلمه میگف الان تو ۸ سالگی مارو میخوره نگران نباش عادیه هربچه ای تو ی چیزی کنده بمن اونموقعها گفتن تخم کفتر بده منم دادم توام امتحان کن

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

نگران نباش عزیزم بعضی پسرا دیر به حرف میان بعضیا هم دیر راه میوفتن اصلا دکتر لازم نیست ببری

پسر خواهر من ۴ سالگی حرف اومد اون هم درست کلماتش رو نمیتونست بگه😅 الان ماشالله برای خودش مردی شده😍

چن وقتش بود بردینش ؟؟ کلا هیچی نمیگف؟؟

۲ونیم بود 

چرا چندتا کلمه میگفت ولی جمله اصلا 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نگران نباش عزیزم بعضی پسرا دیر به حرف میان بعضیا هم دیر راه میوفتن اصلا دکتر لازم نیست ببری پسر خوا ...

خدارو شکر،کاشکی بچه منم حرف بزنه شبو روز ندارم از استرس 

دختر کوچیکم تو سه سالگی بزور چندتا کلمه میگف الان تو ۸ سالگی مارو میخوره نگران نباش عادیه هربچه ای ت ...

ماشاءالله خداروشکر،اره منم تخم کفتر گرفتم براش به زور میدم خوشش نمیاد اصلا