2777
2789
عنوان

کیا بچشون دیر زبون باز کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 62 پست
والا اینقدر میگن اوتیسم زیاد شده هر شب دارم کابوس میبینم میگم نکنه مشکلی داره  بچه من جز من و ...

اصلا عزیزم نگران نباش بچه های دور ور منم اینجور بودن دیر صحبت کردن و چون فقط شما رو دیدن اون رفتارشم  طبیعیه ،کم کم خوب میشه الان ک کرونا کم شده ببرش پارک ببرش جای ک بچه هست کم کم راه میفته،الکی ب بچت چیزی نچسبون هیچیش نیس

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چن سالگی این کارو کردین؟ بعد چند وقت نتیجه گرفتید؟

۲ونیم سالگی بردمش 

خیلی زود شروع کرد ب حرف زدن ولی خب تا دوسال ادامه دادم تا تونست حروف رو درستو کامل تلفظ کنه 

مهد خیلی کمک کرد ب روند درمانش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالف چیزی باشه میگه نه نه ،آب،بابا،گوشی،تا شیش میشمره،بای بای و... در همین حد  😖

خیلی خوبه خب پسرای من بابا مامان حیاط پا اب اسم بعضی از اعضا رو میگن فقط نمیتونن بشمرن پسرت چند وقتش بود تونست بشمره و درک کرد؟؟ از پوشک گرفتیش؟؟

پسرا دیرزبون بازمیکنن نگران نباش تازه دوسالشه میگی حرف میزنه نه کامل اکثر بچه ها اینجورین داداش من خ ...

چه جالب خداروشکر،اره باید سعی کنم ببرمش مهد

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خیلی خوبه خب پسرای من بابا مامان حیاط پا اب اسم بعضی از اعضا رو میگن فقط نمیتونن بشمرن پسرت چند وقتش ...

بچه های شما از دیدن غریبه ها چجوری میشن؟ این بجز خانواده من دیگه از کسی خوشش نمیاد 😭😭

نه از پوشک نگرفتمش همش منتظر بودم لااقل جیش رو بگه هنوز نمیگه

عدد هارو شاید دوهفته س میگه 

پا هم بلده نشون بده اما نمیگه یا زبون در میاره اما نمیتونه بگه ،فوت کردن هم بلد نیس پسرای شما فوت بلدن؟

اصلا عزیزم نگران نباش بچه های دور ور منم اینجور بودن دیر صحبت کردن و چون فقط شما رو دیدن اون رفتارشم ...

فدات شم ممنونم زنده باشی عزیزم⁦♥️⁩

بچه های شما از دیدن غریبه ها چجوری میشن؟ این بجز خانواده من دیگه از کسی خوشش نمیاد 😭😭 نه از پوشک ...

اره غذا داغه میگم فوت کن فوت میکنن ولی با غریبه ها افتضاحنننننن کلا غریبع میبینن میچسبن به من تکون نمیخورن 

اره غذا داغه میگم فوت کن فوت میکنن ولی با غریبه ها افتضاحنننننن کلا غریبع میبینن میچسبن به من تکون ن ...

این فوت کردن خیلی خوبه که بلدن ماشاءالله ،پسر منم غریبه ببینه فقط می ره بغل من و منو می‌بره سمت در که بریم 😖