2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده راهنمایی می‌خوام

383 بازدید | 41 پست

تورو خدا هر کی در این باره چیزی می‌دونه بهم بگه بعد دوتا سقط مکرر این ماه اقدام به بارداری کردم،دوازده روزه از اقدامم گذشته  الان چهار روزی میشه اینقدر پادرد شدید دارم از زیر باسن شروع میشه تا وسط ساق پام الان شش روز به پریودم مونده امشب یه لک قهوه ای کمرنگ  دیدم ،حالم خیلی بده درد دارم پاهام دلم کمرم تا حالا اینجوری نبودم حتی تو دوتایی ک سقط شد  ،الان کسی این حالت هارو داشته می‌تونه کمکم کنه ،الان می‌خوام پریود شم این دردا چیه اینقدر مسکن میخورم از مجبوری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بانو،مدت زیادی از اقدام ب بارداریت نگذشته،احتمالا این درد مال پریود باشه

خیلی درد دارم آخه چرا از درد به خودم میپیچم پادرد دارم سیزده روز از اقدام گذشته و دقیقاا روز تخمک گذاری بود 

قبلا سونو دادی کیست نداشتی؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
شاید در اثر سقط کم خونی گرفتی  یه چند وقت تقویت کن  بعد باردار بشو

یم سال دوماه صبر کردم تازه از این ماه اقدام کردم یدونه آخرتی فروردین ۱۴۰۰سقط شد یدونه هم ۱۳۹۹خرداد ماه انگار شش ماه بعد سقط اولم