2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکم رو بیین

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

تاپیکم رو بیین

درددل کردن با امام زمان

نامه نوشتن برا امام رضارو امتحان کن

این دوتام عالین

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

هرچی نذری و صدقه و چله زیارت عاشورا و سوره یاسین دعای توسل...خوندم خدا جوابم رو نداد انگار خدا من رو ...

یا حاجتت ب صلاحت نی

یا زمان درست حاجت رواییت نرسیده

یا حق الناس وگناه زیادی گردنته که همونا جلوی حاجت رواییت روگرفتن (مثلا ناامیدی ، دروغ میگی ، غییت میکنی و...)

پس سعی کن ختم حداقل،۳۰هزارتا استغفار رو ب نیت پاک شدن گناهی که نمیزاره ب حاجتت برسی شروع کن

عجیب برا حاجت روایی جواب میده

هرچی نذری و صدقه و چله زیارت عاشورا و سوره یاسین دعای توسل...خوندم خدا جوابم رو نداد انگار خدا من رو ...

چی بگم 

با اینکه میدونیم خدا صلاح بندشو میدونه ولی کم طاقتیم برای حاجتمون 

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹

نمیدونم نمازمیخونی یانه

ولی من هرموقع همراه چله دعااینا نمازمیخوندم

زودتر به حاجتم میرسیدم

تو ختما هم میگن نمازبخونید ترک گناه کنید حق مردم گردنتون نباشه ... ک زودتر ب خواستتون برسین

چی بگم با اینکه میدونیم خدا صلاح بندشو میدونه ولی کم طاقتیم برای حاجتمون

آرزوی من قبولی دخترم در دانشگاه فرهنگیان بود که متاسفانه دوبار مردود شد با تراز خیلی خوب

دیگه کلا ناامید شدیم

مامی کیا ی سابق هستم 
نمیدونم نمازمیخونی یانهولی من هرموقع همراه چله دعااینا نمازمیخوندمزودتر به حاجتم میرسیدمتو ختما هم م ...

بله همیشه نماز می خونم و روزه میگیرم صدقه کمک...دروغ اصلا نمیگم خودم غیبت نمیکنم تو جمع هم که غیبت میکنن سعی می کنم بحث رو عوض کنم.

مامی کیا ی سابق هستم