2777
2789
عنوان

چجوری بیت کوین بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23716 بازدید | 58 پست
چرا کپی ترید نمیکنی  من 50 دلار گذاشته بودم از شنبه پیش تا حالا شده 75 دلار متاسفانه اینجا به ...

میدونم عزیزدلم از مهربونیته که با توضیحات کامل کمکم میکنی اینو تو فکرش هستم خرید طلاهم تو فکرش هستم یکم مشورت میکنم و بالاخره یکیشونو میخرم 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ترید میکنی؟برآیندتون مثبته؟راضی هستین؟منم دارم آموزش میبینم

من ترید نمیکنم عزیزم

کپی ترید میکنم و خداروشکر راضیم

هیچ زحمتی هم نداره

نشستم تو خونه به کارام میرسم سود میکنم

اتفاقا منم میخواستم آموزش ببینم ولی دیدم با بچه نمیشه 

بیخیال ترید شدم

یه کیف پول دانلود و نصب کنید، مثلاً تراست ولت.

بعدش یه صرافی ایرانی ثبت نام کنید، مثلاً بیت برگ، نوبیتکس والکس، بیتستان و...

خرید رو توی صرافی انجام بدید و آدرس کیف  پول رو بدید تا ارز بره به کیف پولتون.

البته یه سری جزئیات داره که توصیه میکنم بار اول به تنهایی خرید انجام ندید، ممکنه کل پولتون بره.

مثلاً اگه میخواین ارز بیت کوین بخرید حتماً آدرس بیت کوین کیف پولتون رو به صرافی بدید

میدونم عزیزدلم از مهربونیته که با توضیحات کامل کمکم میکنی اینو تو فکرش هستم خرید طلاهم تو فکرش هستم ...

طلا هیچوقت از ارزش نمیوفته،بیت کوین به نظرم الان بازرس خرابه وگرنه اونم مثل طلا یه منبع محدوده و آینده که استخراجی تموم شد قیمتش خیلی بالا میره

یه کیف پول دانلود و نصب کنید، مثلاً تراست ولت. بعدش یه صرافی ایرانی ثبت نام کنید، مثلاً بیت برگ، نو ...

مرسی گلم 😘

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
طلا هیچوقت از ارزش نمیوفته،بیت کوین به نظرم الان بازرس خرابه وگرنه اونم مثل طلا یه منبع محدوده و آین ...

که اینطور مرسی فداتشم 😘

چرا چیزی شده؟ من خودم یه صرافی دیگه دارم ولی میگن این معتبرتره

کلا ارز توی خود صرافی نذارید، انتقال بدید به کیف پول شخصی.

یکی از صرافی های ایرانی رو بستن، اسمش یادم نیست. ولی انتقال بدید به کیف پول، بعدش صرافی هر مشکلی براش پیش بیاد ارز شما سر جاشه، به شرطی که رمز کیف پولتون رو لو ندید

میشه توضیح بدید کپی ترید چی هست

یه شبکه اجتماعی هست

یه جور بروکر

خیلی معتبره اینجور که من فهمیدم

سابقه تریدرهاشو دقبق میذاره 

مثلا فلان تریدر چقدر تو هر معامله سود کرده چقدر ضرر کرده در ماه چقدر سود کرده پوزیشن هاش چقدر طول کشیده تا بسته بشه و اینا

خلاصه همه چی ریز به ریز هست

بعد تو از بین اینا چند تا تریدر خوب که درصد سود بالا و ریسک کم دارن انتخاب میکنی و فالو میکنی

اینجوری هر معامله ای اونا باز کنن با توجه به مقدار سرمایه ای که خودت مشخص کردی برای تو هم باز میشه 

و مثلا اگه طرف 50 درصد سود کنه تو هم همونقدر سود میکنی

و یه درصد خیلی کم مثل 0.01 به تریدر میرسه

آهان جالبه،چند وقته کار می‌کنی ؟سودت خوب بوده؟

از شنبه هفته پیش

یه هفته هم با پول مجازی قبلش امتحان کردم

50 دلار شد حدود 75 تا الان

والا یه روزایی عالیه یه روزایی تریدرها بخاری ازشون بلند نمیشه یعنی صلاح نمیدونن معامله کنن

یه روزایی معامله ها تو ضرر باز میمونه و آدم حرص میخوره ولی باید صبور باشی و خودت نبندی چون بالاخره به سود میرسه

کلا باید تو کار تریدرها دخالت نکنی

تنها کاری که باید بکنی حسابی تحقیق کنی و تریدر خوب انتخاب کنی 

از شنبه هفته پیش یه هفته هم با پول مجازی قبلش امتحان کردم 50 دلار شد حدود 75 تا الان والا یه روزا ...

تریدر های خوب چند مورد میشناسم مثل هلاکویی و نیما مالکی و.

.والبته که اون تریدر با سایت که شما گفتید(فروکر)باید همکاری داشته باشه

از شنبه هفته پیش یه هفته هم با پول مجازی قبلش امتحان کردم 50 دلار شد حدود 75 تا الان والا یه روزا ...

مرسی گلم وقتتون رو گرفتم،ممنون بابت توضیحات اگه براتون مقدوره درخواست دوستی میدم بپذیرید، در صورت سوال داشتن یا اگه یه چیز خوبی فهمیدم با هم به اشتراک بذاریم