2777
2789
عنوان

چجوری بیت کوین بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23709 بازدید | 58 پست
سلام باید یه صرافی ایرانی اینترنتی ثبت نام کنی که بتونی با کارت عابربانکت تومن بریزی بیتکوین بگیری ...

سلام عزیزم ببخشید آخه میگن باید دستگاه بخری یه جایی رو اجاره بکنی که صدای دستگاه  بیرون نره یعنی چی  

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش آره عزیزم همه چی اینترنتیه فقط آموزش کار کردن با نوبیتکس و ارز دیجیتال سرچ کن بخون که اشتبا ...

مرسی فداتشم 😘😘

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
چرا با پولت طلا نمی‌خری؟اگه بتونی سکه بگیری که عالیه.

راستش پس اندازم اونقدری نیست که سکه بشه 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
سلام عزیزم ببخشید آخه میگن باید دستگاه بخری یه جایی رو اجاره بکنی که صدای دستگاه  بیرون نره یعن ...

سلام 

اون اصلا ربطی به خرید و فروش بیت کوین نداره

اون دستگاه ماین بیت کوین هست

ماین یعنی معدن

اون دستگاه برق زیادی مصرف میکنه و صدا داره و بیتکوین رایگان برات استخراج میکنه

فکر میکنم غیر قانونیه نرو سمتش

همین قطع شدن برقا تو تابستون به خاطر همین ماینرها بود که یه عده کله گنده تعداد زیاد از این دستگاه ها داشتن که کل برق مصرف میکرد

پس به نظرم طلا بگیر.اگه کمه میتونی سوتی بگیری که کمتر از یک گرمه

اره اینم حرفیه فکر کنم باید همین کارو کنم مرسی عزیزم 😍😘

راستش پس اندازم اونقدری نیست که سکه بشه 

چرا کپی ترید نمیکنی 

من 50 دلار گذاشته بودم از شنبه پیش تا حالا شده 75 دلار

متاسفانه اینجا به هرکسی هم میگن که این کار درآمد خوبی داره همه به چشم کلاهبردار به من نگاه میکنن

در صورتی که تو چه این کار بکنی چه نکنی هیچی به من نمیرسه 

فقط قصدم راهنمایی هست 

سلام  اون اصلا ربطی به خرید و فروش بیت کوین نداره اون دستگاه ماین بیت کوین هست ماین یعنی معد ...

والا من پولم کجا بود خواهر شوهرم اینا دستگاه خریدن میگن ماهی کم کم سه ملیون درآمد داره یکی از آشناها هم خیییلی خودشو باید پول گرفت مال اون زیاده دستگاهای میگه ماهی هشتاد ملیون درآمد دارن

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹